Graspop Metal Meeting maakt line-up compleet

Graspop Metal Meeting 300x200Het regent festivalnieuws vandaag! Gelukkig kun je het op je gemak hier lezen. Graspop Metal Meeting heeft namelijk zijn line-up compleet gemaakt met maar liefst 24 namen! Er zal dit jaar ook nog een surprise act komen, maar wie dit zal zijn, is natuurlijk nog niet bekend. Helaas is er niet alleen maar goed nieuws: Windhand en Devil You Know hebben hun optredens op het festival afgezegd. Voor meer informatie over het festival klik je hier, voor de nieuwe namen kijk je hieronder.

The Winery DogsRival SonsWe Came as RomansSoilworkCarach AngrenEnthronedMunicipal WasteSecrets of the MoonBloodboundCrobotBeartoothKadaverCollibusThe ShrinePalisadesBliksemPrimal FearSpoil EngineKillerYour HighnessKnives to a GunfightBarkFleddy Melculy en Reject the Sickness.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten