NOFX en meer naar Pukkelpop

Pukkelpop PKP 300x200Het affiche van Pukkelpop begint steeds voller te raken. Zo waren in eerdere aankondigingen bands als Good Charlotte, Sleeping With Sirens en Our Last Night aangekondigd. Soms lijkt het echter alsof de organisatie van Pukkelpop niet van ophouden weet en blijven de namen maar binnenstromen. Vandaag zijn er namelijk nog elf namen aangekondigd. Wil je weten welke dit allemaal zullen zijn, dan kun je dat hieronder lezen!

Anne-Marie, The Avener, Bibi Bourelly, Gnash, Julia Holter, Let’s Eat Grandma, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Miike Snow, NOFX, Twin Atlantic & Weval.

Onderaan het affiche belooft de organisatie nog meer namen, dus hou ons goed in de gaten voor toekomstige aankondigingen! Voor de volledige line-up en meer informatie kun je hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten