WIN: 1×2 combi-tickets + camping voor JERA ON AIR

Jera On Air 900x600

Deze winactie is voorbij. Je kunt niet langer meedoen.

Jaja, onze eerste winactie is een feit! Het is er niet zomaar eentje: je kunt namelijk direct tickets winnen voor één van onze favoriete festivals van het jaar, inclusief een plekje op de camping voor jezelf en een vriend. We hebben het hier natuurlijk over Jera On Air. De totaalprijs voor dit pakket is normaal gesproken 140 euro, maar nu kun je het dus krijgen voor helemaal noppes. Nou ja, het kost een beetje tijd, maar dat heb je vast wel. Wie wil er nou een mogelijkheid om bands als Pennywise, The Amity Affliction, Neck Deep, John Coffey, Zebrahead en Beartooth live te zien afslaan?! Meer informatie over het festival is hier te vinden.

Er zijn meerdere manieren om te winnen en je mag nog op al deze manieren meedoen ook. Doe je dus alles uit de lijst hieronder, dan maak je drie keer zoveel kans! Je hebt tot 23:59 op 19 mei om mee te doen met deze actie via de volgende social media:

 • Winnen via Facebook: Like onze Facebookpagina en like & deel deze foto publiekelijk. (Ben je jonger dan 18 jaar, stuur ons dan in een persoonlijk bericht via Facebook een screenshot dat je het bericht hebt gedeeld.)
 • Winnen via Twitter: Volg onze Twitter en like & retweet deze tweet. (Heb je een besloten Twitteraccount, stuur ons dan een privebericht via Twitter met een screenshot dat je het hebt geretweet)
 • Winnen via Tumblr: Volg onze Tumblr en like & reblog dit bericht. (Maak je geen zorgen, op Tumblr komt het zeker weten goed, dus is er nooit een screenshot nodig)

Door mee te doen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden (wees maar niet bang, het is niets engs dat je gegevens aan derden verkocht zullen worden of zo):

 • Zorg ervoor dat het bericht publiekelijk gedeeld is. Als dit niet gedaan is, kunnen we niet controleren of je daadwerkelijk hebt meegedaan en zal je dus uitgesloten worden van deelname.
 • Bij winacties van fysieke producten kunnen alleen mensen die in Nederland wonen meedoen.
 • Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Tickets zijn alleen voor de winnaar en niet overdraagbaar aan iemand anders. Je kunt dus niet voor iemand anders meedoen.
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht over het winnen van de tickets. Winnaars zullen niet publiekelijk worden bekendgemaakt. De winnaar zelf heeft echter het recht dit zelf wel publiekelijk bekend te maken.
 • Bij verdenking van misbruik maken van het systeem om winkansen te vergroten kan de deelnemer zonder aankondiging worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties.
 • Huidige werknemers en oud-werknemers zijn uitgesloten van deelname. (Niet van toepassing voor freelance medewerkers en gastschrijvers)
 • De winnaar moet binnen 48 uur na aanschrijven zijn prijs claimen. Hierna komt deze optie te vervallen en wordt een nieuwe winnaar gekozen.
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten