Capture the Crown brengt nummer uit, kondigt album aan

Capture The Crown 900x600Met een simpele foto op Facebook liet Capture the Crown al eerder weten dat er iets aan zat te komen. Nu weten we wat. De band heeft vandaag een nieuw nummer uitgebracht! Het nummer heet The Lake en is nu op YouTube te vinden. We hebben de video natuurlijk hieronder neergezet, maar voordat je juichend door de kamer gaat rennen, houd je nog even in. Er is namelijk meer van de band op komst.

Capture the Crown gaat namelijk ook een nieuw album uitbrengen. Hij laat helaas nog niet weten welke datum we in onze kalenders moeten omcirkelen, maar wel dat het nog even duurt. Tot zover horen we namelijk alleen nog “aan het eind van het jaar”. Wat de band wel wil dat je alvast zeker weet, is dat ze er hard voor hebben gewerkt. “Dit is het eerste Capture the Crown album waar de band het complete album heeft geschreven. Geen hulp, geen schrijvers, slechts vier bandleden die bij elkaar kwamen en kick-ass nummers hebben geschreven.” aldus zanger Jeffrey Wellfare. De band heeft er blijkbaar veel vertrouwen in, want hij meldt ook: “Verwacht niks, laat je verrassen.” 

De band zal ongetwijfeld meer singles laten horen hier en daar. Wanneer dat gebeurt hoor je dat natuurlijk meteen van ons. Voor zover, geniet van het eerste nieuwe nummer The Lake!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten