Bands coveren My Chemical Romance album

My Chemical Romance 900x600Het tijdschrift Rock Sound heeft wel vaker leuke dingen bij zijn tijdschriften zitten. Zo kun je vaak coole posters, stickers en zelfs albums bij je blaadje vinden. Ditmaal is er voor een heel bijzonder album gekozen: Rock Sound heeft namelijk bands opgetrommeld om My Chemical Romance‘s The Black Parade in zijn geheel te coveren.

Elke band zal een ander nummer doen, waardoor je deze klassiekers in een nieuw jasje kunt horen! Ja, ik weet het, het zal nooit aan het origineel tippen, maar laten we het eerst even afwachten voor je gemene Tweets gaat sturen. Er zullen altijd pareltjes bij zitten! De tracklist kun je hieronder vinden. Het schijfje zal bij de 14 september uitgave van Rock Sound zitten.

Tracklist Rock Sound Presents: The Black Parade

 1. The End.ONE OK ROCK
 2. Dead!Escape the Fate
 3. This Is How I DisappearCreeper
 4. The Sharpest LivesState Champs
 5. Welcome to the Black ParadeCrown the Empire
 6. I Don’t Love YouMoose Blood
 7. House of WolvesPalisades
 8. Cancertwenty one pilots
 9. MamaGhost Town
 10. SleepNew Years Day
 11. TeenagersAgainst the Current
 12. DisenchantedChunk! No, Captain Chunk!
 13. Famous Last WordsAsking Alexandria
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten