Voorprogramma’s Caliban en Suicide Silence bekend

Caliban 900x6002016 is een jaar met zijn ups en downs geweest, zoveel is zeker. Zo’n achtbaan van een jaar moet goed afgesloten worden, met een show waar je brein helemaal leeggeblazen zal worden!

Op 15 december staan Caliban en Suicide Silence in Dynamo om precies dit voor elkaar te krijgen, maar daarvoor zijn nog twee knallende voorprogramma’s nodig. To the Rats and Wolves en Any Given Day zullen de avond helemaal compleet maken. Als die eerste naam je bekend voorkomt, dat kan: we hebben eerder een Discover aan To the Rats and Wolves gewijd, dus mocht je de heren willen leren kennen, klik dan hier! Als je meer informatie wilt over de show, wat natuurlijk ook goed kan, dan raad ik je aan om hier te klikken.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten