WIN: 1×2 tickets voor Eskimo Callboy en Palisades + Palisades T-shirt

Eskimo Callboy 900x60011 november is, historisch gezien, het startpunt van carnaval onder de rivieren. Heb je wel zin om je op deze dag te verkleden, maar geen zin in de carnavalsmuziek? Dan heeft de Udense concertzaal De Pul een goede line-up voor je staan: Eskimo CallboyPalisades en Her Name In Blood zullen dan namelijk de zaal af komen breken! In samenwerking met De Pul mogen wij hiervoor 1×2 tickets weggeven, dus mocht je hebben getwijfeld over of je naar de show wilt, twijfel dan niet om aan onze actie mee te doen. Samen met de tickets geven we ook nog 1 NIEUW Palisades T-shirt (unisex, Large) weg, dus als je niet weet wat je aan moet trekken, dan is dat meteen geregeld! Meer informatie over de show zelf kun je hier vinden.

Er zijn meerdere manieren om te winnen en je mag nog op al deze manieren meedoen ook. Doe je dus alles uit de lijst hieronder, dan maak je drie keer zoveel kans! Je hebt tot 23:59 op 4 november om mee te doen met deze actie via de volgende social media:

  • Winnen via Facebook: Like onze Facebookpagina en like & deel deze foto publiekelijk. (Ben je jonger dan 18 jaar, stuur ons dan in een persoonlijk bericht via Facebook een screenshot dat je het bericht hebt gedeeld.)
  • Winnen via Twitter: Volg onze Twitter en retweet deze tweet. (Heb je een besloten Twitteraccount, stuur ons dan een privebericht via Twitter met een screenshot dat je het hebt geretweet)
  • Winnen via Tumblr: Volg onze Tumblr en like & reblog dit bericht. (Maak je geen zorgen, op Tumblr komt het zeker weten goed, dus is er nooit een screenshot nodig)

Weet je niet precies hoe je in Uden terecht kunt komen? Dan is hier een handige pagina die je hierover handig kan informeren (inclusief uiterlijke vertrektijden van het openbaar vervoer en hotels).

Door mee te doen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden (wees maar niet bang, het is niets engs dat je gegevens aan derden verkocht zullen worden of zo):

  • Zorg ervoor dat het bericht publiekelijk gedeeld is. Als dit niet gedaan is, kunnen we niet controleren of je daadwerkelijk hebt meegedaan en zal je dus uitgesloten worden van deelname.
  • Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Tickets zijn alleen voor de winnaar en niet overdraagbaar aan iemand anders. Je kunt dus niet voor iemand anders meedoen.
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht over het winnen van de tickets. Winnaars zullen niet publiekelijk worden bekendgemaakt. De winnaar zelf heeft echter het recht dit zelf wel publiekelijk bekend te maken.
  • Bij verdenking van misbruik maken van het systeem om winkansen te vergroten kan de deelnemer zonder aankondiging worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties.
  • Huidige werknemers en oud-werknemers zijn uitgesloten van deelname. (Niet van toepassing voor freelance medewerkers en gastschrijvers)
  • De winnaar moet binnen 48 uur na aanschrijven zijn prijs claimen. Hierna komt deze optie te vervallen en wordt een nieuwe winnaar gekozen.
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten