Architects en meer aangekondigd voor Jera On Air 2017

jera-on-air-2017Het is dan eindelijk zo ver: we weten van bijna alle vroege festivals in het festivalseizoen de eerste namen al. Jera On Air kan dus niet achterblijven. Dit jaar viert het Ysselsteynse festival namelijk zijn 25e verjaardag. Eerder werd al bekend gemaakt dat Jera On Air volgend jaar drie dagen zal duren in plaats van de inmiddels gebruikelijke twee.

Meer dagen betekent ook meer ruimte voor acts. Daarom heeft het festival besloten om niet één, niet twee, maar een totaal van negen acts aan te kondigen. De grootste naam op het affiche is Architects. Hoewel de band in augustus gitarist Tom Searle is verloren, is hiermee wel meteen duidelijk dat de band nog niet van plan is om Architects binnenkort op te geven. Verder zijn ook de volgende artiesten aangekondigd: Comeback Kid, Northlane, The Bouncing Souls, The Devil Wears Prada, Every Time I Die, The Black Dahlia Murder, The Smith Street Band Landscapes.

Van deze bands zijn alleen Architects en The Black Dahlia Murder oude bekenden van Jera On Air. De rest zal tussen 22 en 24 juni zijn eigen Jera On Air doop krijgen. Voor meer informatie, inclusief al het laatste Jera On Air nieuws, ticketprijzen en het affiche, kun je hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten