Suicide Silence naar Dynamo

Hebben de talloze “teehee” memes, anti-Doris propaganda en een niet al te deathcore, niet al te geweldig nieuw album (waarvan je de review hier kan lezen) je nog niet ervan weten te overtuigen dat je niks meer van Suicide Silence wil horen, zelfs geen Silence? In dat geval is er goed nieuws voor je! De band speelt namelijk in de basement van Dynamo op 20 juni.

Er zullen dus slechts 200 kaarten beschikbaar zijn, want het moet een intiem avondje worden, bijna alsof je tussen de band staat. Pas wel op met “teehee” grappen, want misschien smijt drummer Alex Lopez een drumstok naar je gezicht als je hem boos maakt. Mocht je je afvragen hoe een optreden van de band voor de nieuwe CD was, een live review van het optreden in de grote zaal van Dynamo afgelopen december vind je hier.

Kaartverkoop zal woensdag 29 februari starten en voor slechts €15,00 exclusief servicekosten kun je de band live het nieuwste album zien promoten. Als je nieuws over bijvoorbeeld eventuele support acts wilt volgen, dan kan dat via onze evenementpagina.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten