Suicide Silence releaset video voor Dying in a Red Room

Vandaag heeft Suicide Silence zijn self titled album uitgebracht. Voor de release was er door de fans al aardig wat aan te merken op de nieuwe sound, dus vandaag is een soort dag des oordeels voor de mannen. Ons oordeel over het album kun je hier teruglezen als je wilt weten wat je kunt verwachten voor je je oren eraan blootstelt.

Of je het uiteindelijk goede muziek vindt, deert de band niet veel, want er is vrolijk een video uitgebracht voor de track Dying in a Red Room. Sterven wordt in de videoclip best wel veel gedaan zodra de band in aanraking komt met een raar chemisch goedje dat in een mysterieuze koffer zit. Benieuwd? De clip kijk gaat sneller dan mijn uitleg lezen, dus speel hieronder de video voor Dying in a Red Room gewoon af!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten