Groezrock maakt nieuwe namen bekend

Groezrock komt steeds dichterbij en dat betekent dat de koffers alvast ingepakt kunnen worden! Nee? Ja okay, twee maanden van tevoren is ook wel een beetje overdreven. Toch kan er al genoeg voorpret worden beleefd met de al bekende line-up, die nu bijna compleet is!

Er zijn namelijk een flink aantal nieuwe namen bekendgemaakt. Deze luiden als volgt: Gorilla BiscuitsCro-MagsNo Turning BackWolf DownIncendiaryBlood YouthChoking VictimSwingin’ UtterstoyGuitarRed City RadioNothingtonMobina GaloreZebraheadBoston Manor Call It OffSkyharbormewithoutYouTrade WindArcane RootsCounterfeit., Jeff RosenstockCocaine PissBrutusF.O.D. en Young Hearts. Hierna zal er nog maar een enkele band bijkomen op de poster, dus hopelijk zit er inmiddels al genoeg leuks voor je bij! Voor meer informatie over Groezrock klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten