The Rasmus releaset eerste nieuwe track in 5 jaar

The Rasmus 2017Persoonlijke noot vooraf: The Rasmus was mijn eerste alternatieve band en is de basis geweest voor mijn muzieksmaak. Zonder deze band zou ik naar alle waarschijnlijkheid geen muzieknieuws schrijven. Je hebt waarschijnlijk echter niet op de link geklikt om over mijn muziekgeschiedenis te horen, dus op naar de orde van de dag: The Rasmus heeft zijn eerste track in bijna vijf jaar uitgebracht!

Afgelopen jaar was de band al regelmatig in de studio te vinden, maar muziek bleef voorlopig uit. Tot eerder deze week was nog niet eens bekend wanneer er nieuw werk van de Finse band zou komen. Pas toen werd vandaag, 31 maart, publiekelijk als datum geprikt om Paradise, de nieuwe single, uit te brengen via Spotify. Of er later vandaag ook nog een muziekvideo bij komt, is nog niet bekend. Als dit gebeurt, ben je echter bij ons aan het goede adres om dit te weten te komen. Luister hieronder in ieder geval alvast naar Paradise.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten