Suicide Silence, Sick Puppies en meer naar Download Festival

Het is alweer twee maanden geleden dat we nieuwe namen voor Download Festival UK hebben gekregen. Nou is dat niet zo erg geweest, aangezien we de vorige keer bijna 50 nieuwe toevoegingen hebben gekregen, maar die poster was daarmee nog lang niet vol.

Vandaag is die poster dan toch weer een stukje bijgevuld, want er zijn zo’n twintig namen aangekondigd! Deze luiden als volgt: Blackwater Conspiracy, Blackwaters, Code Orange, Devin Townsend Project, Drones, Krokodil, Love Zombies, Machine Gun Kelly, Max & Igor Cavalera, Nothing More, Orange Goblin, Otherkin, Pertubator, Sick Puppies, SikTh, Suicide Silence, Tax the Heat, The Fallen State, The Raven Age, Tyler Bryant and the Shakedown en Yonaka. Voor meer informatie over het festival, inclusief de volledige line-up tot nu toe, klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten