Nieuwsoverzicht 9 juni

Good Charlotte brengt video uit voor ‘Keep Swingin’

Good Charlotte’s nieuwste album, Youth Authority, is inmiddels al even oud. Deze is in 2016 uitgekomen. Toch is er vandaag nog een nieuwe video uitgekomen voor het album. Keep Swingin’, een track gemaakt in samenwerking met Kellin Quinn (Sleeping With Sirens), is nu te bekijken met prachtige livebeelden.

Bekijk Good Charlotte - Keep Swingin' ft. Kellin Quinn

Alazka brengt video uit voor ‘Phoenix’

Good Charlotte is niet de enige die een video uit heeft gebracht vandaag. Ook Alazka (vroeger bekend als Burning Down Alaska) heeft een video uitgebracht voor Phoenix, een track die te vinden zal zijn op het debuutalbum onder de nieuwe naam. Het debuutalbum zal op 25 augustus, onder dezelfde naam: Phoenix. Mocht de muziek je wel bevallen, kun je Alazka samen met The Amity Affliction en 2 Years to Apocalypse op 20 augustus ook zien in Nederland, bij de show in Dynamo Eindhoven.

Bekijk Alazka - Phoenix

Comeback Kid bij Nuclear Blast records, brengt nummer uit

De Canadese hardcore-punk band Comeback Kid heeft een contract getekend bij Nuclear Blast. Bij deze bijzondere gebeurtenis heeft de band ook meteen een single uitgebracht, samen met Devin Townsend. Het nummer heet Absolute en is hieronder te streamen.

Avenged Sevenfold brengt Spaanstalig nummer uit

Het talent van de heren van Avenged Sevenfold is al tijden op te merken en bij de release van zijn nieuwste album, The Stage, werd dit talent wederom bewezen. Toch moet je weten dat de band graag wil dat The Stage een project is wat nog niet af is.
Vocalist M. Shadows laat weten: “We hebben de hele tijd gezegd dat we willen dat The Stage een nieuwe en opwindende luisterervaring moet zijn. Voor ons is het idee om een album te veranderen in een levend kunstwerk en het toevoegen van nieuwe installaties heel intrigerend. Het maakt het traject groter.”
De toevoeging van vandaag is een cover van het Mexicaanse volksliedje Malagueña Salerosa,  volledig in het Spaans gezongen. Benieuwd naar de vocalen van M. Shadows in een andere taal? Stream het nummer dan hieronder.

Volumes brengt video uit voor ‘Finite’

Volumes heeft vandaag zijn nieuwe album, Different Animals, uitgebracht en we smullen ervan. Toch was dat blijkbaar nog niet genoeg, want de band heeft ook meteen een video uitgebracht voor het nummer Finite. Nog niet helemaal zeker wat je van het album vindt of wacht je eerst af wat de beoordelingen zullen zijn? Kijk dan uit naar onze recensie van Different Animals, die binnenkort gepubliceerd zal worden.

Bekijk Volumes - Finite
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten