Nieuwsoverzicht 12 juni 2017

Het is weer maandag en hoe kun je de week beter beginnen dan met een flinke dosis muzieknieuws? Nee, ik weet het ook niet goed. Daarom kun je bij deze in een oogopslag al het nieuws van vandaag hieronder vinden!

Jera On Air kondigt signings aan

Over zo’n anderhalve week is het alweer tijd voor Jera On Air. De tijd vliegt gewoon! De line-up is al een tijdje bekend, maar nu heeft Jera On Air ook de bands voor de signings bekend gemaakt. Op vrijdag zullen NorthlaneWhile She SleepsChelsea Grin en Obey the Brave klaarstaan voor je en op zaterdag kun je MadballDeez NutsThe Devil Wears Prada en The Charm the Fury vinden. Voor meer informatie over Jera On Air klik je hier.

Trash Boat en WSTR naar Dynamo

Zin in een avondje stevige poppunk? Natuurlijk heb je zin in een avondje stevige poppunk, waarom vraag ik het nog. Op 17 oktober kun je een fijne fissa vinden in het Eindhovense Dynamo, want dan zullen Trash Boat en WSTR daar te vinden zijn. Tickets kosten €13,00 exclusief servicekosten en zijn meteen in de voorverkoop gegaan. Voor meer informatie over deze show klik je hier.

Ensiferum naar Luxor Live

Ben je toch wat van het hardere werk? Niet getreurd, er is ook aan jou gedacht. Op 28 september staat de pagan/vikingmetal band Ensiferum in het Arnhemse Luxor Live. Tickets hiervoor zijn ook meteen in de voorverkoop gegaan en kosten €22,50 exclusief servicekosten. Voor meer informatie over de show klik je hier.

Werfpop kondigt namen aan

Zijn we inmiddels al klaar met de aankondigingen van optredens? Als je de titel van dit stukje hebt gelezen, dan weet je het antwoord daarop al: natuurlijk niet! Werfpop heeft namelijk ook weer wat namen aan zijn line-up toegevoegd. Deze namen zijn Sue the Night en Fifty Foot Combo. Wil je meer informatie? Volg dan deze link.

Oceans Ate Alaska kondigt album aan, brengt materiaal uit

Shows zijn leuk, maar nieuw materiaal is ook altijd leuk, moet Oceans Ate Alaska hebben gedacht! Okay, dat weet ik niet zeker, maar laten we even net doen alsof. Op 28 juli zal de band zijn nieuwe album uitbrengen, Hikari geheten. De albumart en tracklist zijn meteen online gezet en we kunnen meteen van maar liefst twee nieuwe nummers genieten, Covert en Escapist. Je vindt het allemaal hieronder!

Tracklist Hikari

01. Benzaiten feat. Alex Teyen (Black Tongue)
02. Sarin
03. Covert
04. Hansha
05. Deadweight
06. Veridical
07. Entrapment
08. Hikari
09.Birth-Marked
10.Ukiyo feat. Josh Manuel (ISSUES)
11. Escapist

Beluister Oceans Ate Alaska - Covert

Bekijk Oceans Ate Alaska - Escapist
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten