Nieuwe namen voor Download Festival en Jera On Air, Incendiary naar Nederland

Meestal begint de week goed met veel concertaankondigingen. Ditmaal valt het mee met deze aankondigingen, maar zijn er toch een aantal grote updates die we je niet willen onthouden. Ben je er klaar voor? Dan gaan we van start!

Nieuwe namen en dagindeling Jera On Air bekend

Je favoriete Nederlandse festival (mocht dit niet zo zijn, dan heb je het nog niet meegemaakt) heeft weer een handvol nieuwe namen bekend gemaakt. De nieuwe bands op de Jera On Air poster luiden als volgt: Billy Talent, Enter Shikari, Underoath, Terror, Frank Carter & The Rattlesnakes, Iron Reagan, Born From Pain, Any Given Day, Tusky, Adrenalized, Crystal Lake en P.O.Box. Als je alvast wilt plannen op welke dag je wilt komen of al een globaal overzichtje wilt maken van welke bands je echt wilt zien, kun je via deze link de dagindeling vinden. Op diezelfde site kun je ook tickets kopen en de overige informatie vinden, dus je zit altijd goed als je daarop klikt!

Download Festival UK kondigt meer dan zestig namen aan

Ook elders in Europa belooft het groot feest te worden in juni. Download Festival UK heeft de poster flink uitgebreid. Zonder veel poespas (ik mag zo al genoeg schrijven, met al die namen) luiden de nieuwe toevoegingen als volgt: All Them Witches, Baroness, Black Stone Cherry, blessthefall, Boston Manor, Bury TomorrowCancer Bats, Corrosion of Conformity, Cradle of Filth, Dead Cross, Death Blooms, DragonForce, Emmure, Employed to Serve, Gold Key, Greta Van Fleet, Hatebreed, Higher Power, Inglorious, Jamie Lenman, Jonathan Davis, Knocked Loose, Koyo, Kreator, L7, Less Than Jake, Malevolence, Marmozets, Milk Teeth, Miss May I, Monster Truck, Myke GrayMyrkur, No Hot Ashes, Plini, Powerflo, Puppy, Rolo Tomassi, Savage Messiah, Shinedown, SHVPES, Sleep Token, Stick to Your Guns, Stray From the Path, Sun Arcana, Tesseract, The Bottom Line, The Bronx, The Faim, The Hyena Kill, The Maine, The Struts, The Temperance Movement, Thrice, Thunder, Thy Art Is Murder, TigressTurbonegro, Volbeat, Von Hertzen Brothers, Wayward Sons, Whiskey Myers, Woes, You Me At Six en Zeal & Ardor. Voor overige informatie – zoals de ticketprijs, altijd belangrijk – kun je hier terecht.

Incendiary naar Bibelot

Oeps, zei ik nou dat er weinig aangekondigd was qua shows? Nou ja, het klopt nog steeds, maar voor de hardcore liefhebbers onder ons is dit er wel eentje om in je agenda te schrijven. Het zal nog even duren voor Northcote Festival weer losbarst, maar dat weerhoudt het festival er niet van om alvast een showcase te plannen, waar Incendiary de hoofdrol zal spelen. De supports worden verzorgd door Coldburn en Run Like Hell. Tickets kosten €16,00 en kun je via deze link scoren.

Alazka en We Came as Romans naar Sneek

Alazka en We Came as Romans hebben een co-headliner aangekondigd met support van Polaris en The Plot in You. De enige Nederlandse datum is in Bolwerk, Sneek op 30 april. Mocht je liever niet noordelijk reizen, dan kan je de bands in een flink aantal Duitse en Engsle steden vinden, of als je het niet erg vindt dat We Came as Romans er niet bij is op 9 mei in Kavka, Antwerpen.

Icon for Hire naar Dynamo

Het Amerikaanse rockduo Icon for Hire komt op 3 mei naar Dynamo. De show zal plaatsvinden in de Basement en tickets, die vanaf hier vrijdag 26 januari verkrijgbaar zijn, kosten €13,85. Info over eventuele support acts is nog niet bekend.

Support Marmozets in Helling bekend

De support act voor de show van Marmozets in de Helling, Utrecht is bekend! Het Utrechtse trashpopduo FFOOSS zal de avond openen op 18 februari. Voor tickets en meer info kun je hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie