Pinkpop perspresentatie 2018

Er is een jaarlijkse traditie in de muziekwereld. Je hoort de geruchten al maanden rondgaan, de voorspellingen zijn ook allemaal gepubliceerd en de liefhebbers komen massaal naar Paradiso voor de Pinkpop perspresentatie. In twee uur zal bijna de gehele line-up van het festival bekend worden gemaakt, zal Jan Smeets aan de tand worden gevoeld door het publiek en krijgen we nog een hele hoop andere leuke dingen eromheen. Dit jaar zullen wij je ook up-to-date houden van alles wat tijdens deze perspresentatie wordt gezegd. Refresh knop klaar? Dan gaan we beginnen!

UPDATE 12:35

Alles heeft een begin. Zo ook Pinkpop en we zijn nu dan ook bij de aankondiging van dit begin gekomen. Op vrijdag 15 juni zal het festival losbarsten en verzorgt Pearl Jam de headliner, maar welke artiesten zijn er nog meer te zien? Nou, dat zijn Aïcha Cherif, Slydigs, The Academic, Donnie, Walden, The Last Internationale, Blaudzun, Oliver Heldens, Jess Glynne, Oh Wonder, The Offspring, Lil’ Kleine, Bløf en Snow Patrol

UPDATE 13:00

Ook zaterdag 16 juni zal veel artiesten hebben, wat natuurlijk wel leuk is als je op een muziekfestival bent. We wisten al dat Foo Fighters deze dag af zal sluiten en nu is het ook bekendgemaakt dat Riley Pierce, Theo Lawrence & the Hearts, Gang of Youths, Youngr, De Likt, Marmozets, Aurora, Sevn Alias, Alan Walker, JP Cooper, Parov Stelar, A Perfect Circle, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Walking on Cars, Miss Montreal, Nothing But Thieves en The Script ook op Pinkpop te zien zullen zijn.

UPDATE 13:30

Als laatste is er uiteraard de laatste dag, die dit jaar op zondag 17 juni valt. Bruno Mars zal alle voeten van de vloer laten gaan als headliner en zijn gehele voorprogramma bestaat uit de volgende artiesten: Blackbird, Tom Walker, The Overslept, Scarlet Pleasure, Sigrid, Greta van Fleet, Brian Fallon & the Howling Weather, Don Diablo, Michelle David & the Gospel Sessions, Milky Chance, Years & Years, Triggerfinger, Oscar and the Wolf, Ronnie Flex & Deuxperience, Jessie J, The Kooks en Editors.

UPDATE 13:55

Na al deze aankondigingen blijven we altijd nog met wat vragen zitten. Daarvoor is het vragenrondje bedacht, zodat we er niet mee blijven zitten! Hieronder volgt een korte samenvatting van de belangrijkste informatie uit dit vragenrondje.

Er wordt meteen gevraagd naar early bird tickets. Er wordt beloofd dat het wordt meegenomen, maar Jan Smeets zelf kan niet reageren omdat hij geen stem heeft. Een dagkaart voor Pinkpop kost €100, een weekendkaart €220. Deze zijn omhoog gegaan en er wordt meteen gevraagd waarom. Smeets geeft aan dat de bands erg duur zijn. Dit is meteen het einde van het vragenrondje, aangezien Jan Smeets de griep heeft. Smeets krijgt nog wel een lifetime achievement award voor de perspresentatie definitief wordt gesloten.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie