Panic! at the Disco kondigt nieuw album aan en nieuw materiaal van o.a. Breaking Benjamin, Skindred, Underoath

De afgelopen tijd stond vooral in het teken van Panic! at the Disco, als je de meeste sites moet geloven. Nou was er ook wel groot nieuws vanuit die kant, maar er is altijd meer! Zo zijn er weer verschillende bands die nieuwe nummers hebben uitgebracht en begint april er heel goed uit te zien qua nieuwe releases. Tijd voor een overzicht, dus!

Panic! at the Disco kondigt album aan, releaset twee tracks

Panic! at the Disco neemt nooit halve maatregelen en dat is meteen duidelijk met de nieuwste aankondiging van de band. Op 22 juni zal het zesde album uitkomen, Pray for the Wicked. De albumart en tracklist hiervan zijn meteen online geplaatst, zodat je zo snel mogelijk kan gaan puzzelen hoe dit schijfje zal klinken, want dat weet je ook nooit bij Panic! at the Disco. Oh, als je wilt weten of je vermoedens kloppen, kun je eigenlijk ook wel de eerste twee nummers beluisteren, want Say Amen (Saturday Night) en (Fuck a) Silver Lining zijn inmiddels te beluisteren. Alles staat hieronder in een handig overzichtje!

Alles rondom Pray for the Wicked

Knuckle Puck releaset nieuwe versie Nervous Passenger

Over iets meer dan een week zullen we naar een handvol nieuwe nummers van Knuckle Puck kunnen luisteren. Nou ja, nieuwe… Het zijn nieuwe versies van eerder uitgebrachte versies, ik vind dat het telt. Voordat Shifted op 6 april uitkomt, kunnen we natuurlijk al naar wat tracks luisteren en ditmaal is Nervous Passenger in de nieuwe vorm uitgebracht. Je kunt het hieronder vinden.

Luister: Knuckle Puck - Nervous Passenger (Shifted)

Breaking Benjamin releaset nummer

Langzaam maar zeker begint het nieuwe schijfje van Breaking Benjamin vorm te krijgen. We krijgen de hele puzzel van Ember op 13 april te zien en in de tussentijd komen er steeds meer puzzelstukjes bij. Het nieuwste stukje gaat onder de naam Psycho en is nu online te vinden via de gebruikelijke kanalen. Ja, ook hieronder, wanneer doen we dat niet?

Luister: Breaking Benjamin - Psycho

Hawthorne Heights brengt nummer uit

Ook Hawthorne Heights zal binnenkort met een nieuw album komen: op 27 april komt Bad Frequencies uit. Nou hebben we natuurlijk al een voorproefje gehad van dit schijfje, maar meer is altijd meer beter en nu is er weer nieuw materiaal online verschenen! De nieuwe track gaat onder de naam Just Another Ghost en heeft meteen een video erbij gekregen.

Luister: Hawthorne Heights - Just Another Ghost

Underoath releaset Rapture

Er is al meer dan genoeg om naar uit te kijken voor de rest van 2018, al zijn er altijd een paar dingen waar men meer op zit te wachten dan de rest. Zo zal Underoath op 6 april het album Erase Me uitbrengen, het eerste schijfje sinds de band uit elkaar ging. Om de laatste paar dagen wachten nog iets beter te maken is het nummer Rapture nu ook uitgebracht. Je hoort deze track hieronder!

Luister: Underoath - Rapture

Skindred brengt track uit

Eind april zal ook Skindred een nieuw album de wereld in brengen. Ben je al klaar voor Big Tings? Ach, hoe klaar je lichaam hier ook voor is, het kan altijd beter. Daarom is nu het titelnummer van het schijfje te beluisteren! Op 27 april zal de rest volgen, maar dit is in ieder geval een goed begin.

Luister: Skindred - Big Tings

Caliban releaset Ich Blute für Dich

Wil je toch liever iets harders dan waar we het tot nu toe over hebben gehad? Niet getreurd, ook Caliban heeft wat nieuws uitgebracht, dus je trommelvliezen kunnen helemaal naar de klote gaan. Elements komt op 6 april uit, maar Ich Blute für Dich is nu al te beluisteren. Ook zijn er twee bekenden in de bijbehorende video te zien. Kun jij ze spotten?

Luister: Caliban - Ich Blute für Dich
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie