Nieuwe namen Download, Slam Dunk, Lowlands en meer en nieuwe concerten door heel Nederland

Mijn brein is een beetje uitgeknepen. Ik ben al weken aan het puzzelen hoe ik mijn zomer het beste in kan delen, naar welke festivals ik moet en naar welke ik alleen maar wil, welke shows ik eromheen wil doen… Ken je dat gevoel? Helaas wordt het er niet beter op met de nieuwste aankondigingen, maar je kunt niet alles hebben. Check hieronder daarom de nieuwe aankondigingen van Download Festival, Slam Dunk Festival, Lowlands, Melkweg en nog meer!

Download Festival kondigt namen aan, maakt stage splits bekend

Het weer buiten is een beetje regenachtig. Hmm, dat doet me aan Download Festival denken! Okay, de editie van vorig jaar was niet in het water gevallen, maar diegene daarvoor was dat, uhm, wel een beetje. In ieder geval: het is de perfecte tijd voor het festival om meer namen bekend te maken en dat is bij deze ook gedaan! De volgende namen zijn aan de line-up toegevoegd: AvatarHell Is for HeroesAndrew W.K.CKYCulture AbuseLawnmower DethNothing MoreStarCrawlerBad ReligionABeing As an OceanBad Cop/Bad CopBlack FoxxesDEDEcca VandalAnchor LaneCellar DarlingHelplessIgorrrKaiser Franz Josef en Loathe. Voor de stagesplits en alle extra informatie hoef je alleen maar hier te klikken!

Slam Dunk Festival kondigt line-up akoestische stage aan

Op Slam Dunk Festival zijn elk jaar ongeveer alle alternatieve genres te vinden. Hier hoort natuurlijk ook het akoestische werk bij en dit jaar zal er weer een leuke line-up op de akoestische stage te vinden zijn. Deze is inmiddels bekend gemaakt en luidt als volgt: Speak Low If You Speak LoveFour Year StrongRob LynchLuke RainsfordPVMNTSSelfish Things en Cavetown. Klinkt dit nou als muziek in je oren? Dan kun je hier meer informatie en tickets voor het festival vinden.

Dance-programma Lowlands compleet

Lowlands zit elk jaar vol met allemaal diverse namen, dat is algemeen bekend. Hier hoort natuurlijk ook een leuk dance-programma bij en de gehele line-up hiervan is meteen bekend gemaakt! Deze bestaat uit de volgende namen: Richie HawtinÂme II ÂmeBen UFOBICEPCharlotte de WitteDaniel AveryDavid AugustFatima YamahaFloating PointsGeorge FitzGeraldJarreau VandalKiasmosLouis the ChildMax CooperMetro AreaMotor City Drum EnsembleMr. CarmackPeggy GouRed AxesSAN HOLOSurgeonTom TragoYaejiAvalon Emerson, Born in FlamezDAVID VUNKDinamarcaDr. RubinsteinJob SifreLorenzo SenniLYZZAMetrikOceanicTorus en Volvox. Voor meer informatie over het festival, inclusief de eerder aangekondigde namen, klik je hier.

Pukkelpop maakt lading namen bekend

Meestal kondigt Pukkelpop ineens een flinke bak namen aan. Dit jaar is dit iets anders dan normaal gegaan, aangezien er al een aantal grote namen bekend waren, maar nu hebben we toch de traditionele flinke aankondiging! Voor alle informatie over het festival klik je hier en de namen volgen na deze zin. A-TrakA.M.C & TurnoAmber RunAmenraAuroraBazartBellyBenjamin ClementineBonoboBørnsBrockhamptonCall SuperCharlotte de WitteChase AtlanticCigarettes After SexConfidence ManDavid AugustDeaf HavanaDeath from AboveDenis SultaDimensionDirty ProjectorsDJ GuvFlogging MollyFrictionGogo PenguinGooseGrizzly BearHazard b2b Hype feat. MC ic3Hockey DadHorse Meat DiscoImagine DragonsIncubusJ. BernardtJacin TrillJax JonesJD McPhersonJohn MausJordan RakeiJoyhauserJusticeKelly Lee OwensKiasmosKing Gizzard & the Lizard WizardKodalineKölschLa DisputeLauvLeafsLouis the ChildMarcel DettmannMaribou StateMarlon WilliamsMartin SolveigMømeNick Murphy fka Chet FakerNina KravizNothing but ThievesOr:laOscar and the WolfProtomartyrRag’n’Bone ManRejjie SnowRhyeRiton & Kah LoRoisin MurphyRolling Blackouts Coastal FeverRon GalloRonnie Flex & DeuxperienceShellacSlushiiSofi TukkerSons of KemetSub Focus$uicideboy$SYMLTaminoThe Black AngelsThe BlazeThe Sore LosersThe WombatsTodieforTom TragoTourist LeMCTravis ScottTrixie WhitleyVitalic ODCWelshly ArmsYellow DaysYonakaYou Me at Six en Yungblud.

Graspop Metal Meeting vult line-up aan, maakt stage splits bekend

De line-up van Graspop Metal Meeting was al compleet, maar toch is er nog een kleine toevoeging geweest: The Raven Age wilde ook nog graag even langskomen en is meteen aan de poster toegevoegd. Deze poster ziet er inmiddels ook wat anders uit dan je de afgelopen tijd hebt gezien, want de stage splits zijn bekend gemaakt! Zo kun je alvast gaan plannen bij welk podium je je whiskey moet begraven of hoe kapot je benen zullen zijn na het festival. Je kunt dit allemaal via deze link vinden!

Tientallen nieuwe namen voor Reading&Leeds festival

Er waren al een flink aantal namen bekend voor Reading&Leeds, maar meer namen is natuurlijk meer beter! Daarom zijn we nu alweer bedolven onder een gigantische aankondiging van het festival. Voor je het overzicht verliest, nog even de verplichte details: via deze link kun je alle informatie over het festival vinden. Door naar de namen! Big Shaq and FriendsMaggie RogersRae MorrisBrunswickThe UsedRoyal RepublicThe XcertsThe FaimPetrol GirlsDeath from AboveBørnsTen TonnesKing NunEasy LifeToutsAnnabel AllumOcean Wisdom, Steel BanglezSkengdo X Am, Suspect, Fekky, Adz and LB, Bobii Lewis, Mike Shinoda, Skindred, Protoje, Trash Boat, Rex Orange County, Alma, Chase Atlantic, West Thebarton, Mason Maynard, Black Peaks, Blood Youth, Metz, SHVPES, I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME, Man with a Mission, Ecca Vandal, Teenage Wrist, Spring King, Yungblud, Otherkin, Sunflower Bean, Pretty Vicious, Bloxx, Wyvern Lingo, Yxng Bane, Sneakbo, A2, DJ Semtex, Hex, DJ Target, Izzie Gibbs, The Joy Formidable, Dinosaur Pile-Up, DMA’s, Nines, Marsicans, Skinny Girl Diet, A-Trak, Normandie, Black Futures, Sleep Token, Lady Bird, Isaac GracieSpector, Hippo Campus, Sam Fender, Hak Baker, Coin, Demob Happy, Lady Leshurr, Hardy Caprio, Scarlxrd, Ebenezer, 23 Unofficial, Bryn, Last Night in Paris, Headie One, Harry Hill, Lee Nelson, Joel Dommett, Mo Gilligan, Dane Baptiste, Tez Ilyas, Seann Walsh, Neil Hilborn, Tom Lucy, Paul McCaffrey, Lloyd Griffith, Lauren Pattison, Jayde Adams en Kiri Pritchard-McLean.

Don Broco naar Melkweg

Niet al te lang geleden heeft Don Broco zijn nieuwe album uitgebracht, Technology. Nou waren de heren wel voor de release hiervan in het land geweest, maar nog niet erna. Daar gaat nu verandering in komen, want op 29 mei staat de band in de Melkweg! Het is nog niet bekend wie het voorprogramma zal verzorgen. Wat er wel bekend is, is de ticketprijs: €20,45 exclusief lidmaatschap. Voor meer informatie over de show klik je hier.

Shinedown naar Melkweg en Oosterpoort

Het zal druk worden in Amsterdam, want ook Shinedown komt naar de Melkweg! Geen zorgen als je liever niet richting Amsterdam trekt, de band zal ook een show in de Groningse Oosterpoort geven. De concerten vinden plaats op 20 juni (Groningen) en 21 juni (Amsterdam). Tickets voor Groningen kosten €31,64 en zijn via deze link te bestellen, in Amsterdam kosten tickets €28,40 exclusief lidmaatschap en kun je hier terecht.

Izegrim en Carnation naar Groene Engel

De hardste en bruutste metal heeft weer zijn weg naar de Groene Engel gevonden met deze aankondiging: op 18 mei zullen Izegrim en Carnation naar de Osse zaal komen. Het voorprogramma wordt verzorgd door Veil of Delusions, dus je zit de hele avond goed voor een lekkere bak herrie. Tickets hiervoor kosten €10,00 en zijn via deze link te halen.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie