Avenged Sevenfold cancelt show, August Burns Red en Sinsaenum naar Nederland en meer concertnieuws

Hoewel we vorige week nog dachten dat het rustig was qua concertaankondigingen, was deze week nog erger! Gelukkig zijn de aankondigingen die gedaan zijn wel supertof, dus dat zit dan weer mee.

Symphonic Metal Nights tour keert terug naar Nederland

Als liefhebber van de symfonische metal zal je zeker warm worden van deze aankondiging, want op 28 oktober spelen Serenity, Visions of Atlantis, Temperance en Dragony in Gebr. De Nobel (Leiden)! De kaartjes voor dit mooie avondje zijn al in de verkoop en voor €17,50 (exclusief transactiekosten) kan je ze hier kopen. Achter diezelfde link vind je ook alle verdere info!

Imminence naar Melkweg

Het Zweedse Imminence zal in december zijn eerste headlineshows spelenm en hierbij moet Nederland natuurlijk ook aangedaan worden. De band zal op 16 december in de Upstairs van Melkweg staan. Er is nog geen info beschikbaar over eventuele support acts. De kaarten zijn al in de verkoop en kosten €14,75 inclusief servicekosten, maar exclusief transactiekosten en het verplichte lidmaatschap. Voor je kaartjes en meer info over dit evenement kan je hier terecht.

August Burns Red naar Nederland

Een paar weken terug waren de Amerikanen nog als support van Heaven Shall Burn in TivoliVredenburg, maar August Burns Red zal op 15 december in de Max van Melkweg staan. Ook voor deze show is er nog geen info beschikbaar over de aanwezigheid van enige andere bands, dus daar zal je nog even op moeten wachten. De kaartjes zijn vanochtend in de verkoop gegaan en voor €23,85 (ja, dat is weer inclusief servicekosten, maar exclusief transactiekosten en het verplichte lidmaatschap) kan jij er bij zijn! Alle informatie en natuurlijk de link om je kaartjes te kopen vind je hier.

Sinsaenum naar P60

Sinsaenum is een van die bands die je misschien wel een supergroep mag noemen. De groep met Joey Jordison (VIMIC, ex-Slipknot),  Heimoth (SETH), Stéphane Buriez (Loudblast), Attila Csihar (The True Mayhem, Sunn O) en Sean Zatorsky (DAATH, Chimaira) wordt geleid door Frédéric Leclercq (DragonForce). Op 20 oktober zal de band in de P60 (Amstelveen) staan met supports, maar wie dit zullen zijn is nog niet bekend. Kaartjes zijn al verkrijgbaar en kosten €16,- exclusief transactiekosten. Voor kaartjes en meer info kan je hier klikken.

Tarja en Stratovarius samen naar TivoliVredenburg

Een heerlijke Fins avondje in de Ronda van TivoliVredenburg op 7 oktober, want Tarja (Turunen, ex-Nightwish) en Stratovarius komen samen richting Utrecht! De ticketverkoop is al gestart en voor €36,- exclusief transactiekosten kun jij getuige zijn van deze prachtige avond. Meer informatie en een link voor kaartjes vind je hier.

Avenged Sevenfold cancelt show

Avenged Sevenfold zou op 12 juni samen met Shinedown en Black Stone Cherry in de Strijp-S spelen, maar er is echter roet in het eten gekomen. De band moet door logistieke problemen de show cancellen en een andere datum lijkt ook niet binnen de mogelijkheden te liggen. Als je een kaartje had kan je je geld terugvragen via MOJO, waar je als het goed is een mailtje van hebt ontvangen. Shows op festivals als bijvoorbeeld Graspop Metal Meeting en Rock am Ring zijn niet beïnvloed.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie