FortaRock maakt line-up compleet, nieuwe namen voor Eindhoven Metal Meeting en meer concertnieuws

Het festivalseizoen is officieel afgetrapt door Paaspop en dat mag gevierd worden! Dat vieren zal waarschijnlijk wat later komen, want mede dankzij Pasen is het een beetje rustig qua aankondigingen deze week. Alsnog is er genoeg om te delen, waaronder de gehele line-up van FortaRock, meer Eindhoven Metal Meeting namen, brute muziek in Neushoorn en Baroeg en meer!

FortaRock maakt line-up compleet

Met nog maar een paar weken te gaan voor het weer tijd is voor FortaRock, is het tijd om de line-up compleet te maken. Dit heeft het festival dan ook gedaan en wel met de volgende namen: DragonforceSuffocationTýrVUURBetraying the Martyrs en For I Am King. Er is ook een klein beetje geschoven in de dagindeling: Thy Art Is Murder en Mantar zullen nu op zaterdag optreden en Kreator zal op vrijdag langskomen. Meer informatie vind je, zoals altijd, via deze mooie link.

Eindhoven Metal Meeting kondigt nieuwe namen aan

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we nieuwe namen kregen van Eindhoven Metal Meeting. Oh, dat was ook gisteren? En de dag ervoor? En de dag… Okay, je snapt het, het festival kondigt graag een naam per dag aan zodra er weer een nieuwe lading komt. Tot nu toe zijn de volgende nieuwe bands bij de line-up gevoegd: FleshcrawlSólstafirGama Bomb en Shining. Als je bent vergeten wie er nog meer op de line-up staat, of je bent eindelijk overtuigd dat je hierbij wilt zijn, kun je altijd hier terecht.

Kataklysm en Hypocrisy naar Neushoorn

We weten allemaal natuurlijk dat death metal uit het noorden komt, dus hoe passend is het dat death metal hier ook naar het noorden toe komt? KataklymHypocrisy en support-act The Spirit zullen naar de Neushoorn in Leeuwarden komen, dus veel noordelijker kun je het niet meer krijgen in Nederland! Deze show zal op 13 november plaatsvinden en tickets hiervoor kosten €27,00. Voor meer informatie klik je op deze link.

Combichrist en Wednesday 13 naar Maassilo

De heren van Combichrist hebben een jaartje overgeslagen, maar zijn dit jaar weer in Nederland te vinden! Op 5 augustus zal de band in de Rotterdamse Maassilo staan, samen met Wednesday 13 en openers Night Club. Heb je al zin in een avondje duistere industrial muziek? Nou, voor €22,00 kun ook jij hierbij zijn, als je hier klikt. Waar wacht je nog op? Snel klikken!

Carpenter Brut naar TivoliVredenburg

Heb je een keertje geen zin in snoeiharde gitaren of krijsende vocals? Dan heb ik nu een voorstel voor je: Carpenter Brut! De band zal zijn synthwave op 30 oktober naar TivoliVredenburg brengen. De Pandora zaal is hiervoor gekozen, dus het wordt nog redelijk intiem ook! Tickets gaan 6 april om 10:00 ’s ochtends in de voorverkoop en gaan €23,25 kosten. Via deze link kun je alle informatie vinden.

Voorprogramma Icon for Hire bekend

Over een maand is het al zover: dan zal Icon for Hire in Nederland te vinden zijn. De band zal naar Dynamo in Eindhoven komen, maar wie de show zou openen, was nog een verrassing. Nu niet meer, want het is laatst bekend gemaakt: Riot Child zal de special guest zijn tijdens deze avond. Voor meer informatie en om een ticket te kopen kun je deze link volgen.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie