Nieuwe namen voor Graspop bekend

Gisteren regende het namen voor Graspop Metal MeetingEvanescence was netjes en offciëel aangekondigd als derde headliner, maar daarna ging er iets mis. Er zou vandaag meer nieuws komen, alleen werd “vandaag” ineens “gisteren” toen het management van Opeth vol enthousiasme deze memo niet goed gelezen had. Zo kon de oplettende ziel alvast kijken wie er allemaal op het affiche stonden. Vandaag heeft Graspop zelf het nieuws naar buiten gebracht en zijn er 64 namen toegevoegd aan de headliners.

Zo zullen, naast Opeth natuurlijk, Five Finger Death PunchIn FlamesRob ZombieEmperorEurope, Alter BridgeEpicaPrimusMinistrySteel PantherMonster MagnetHatebreedAirbourneDanko JonesAnathemaClutchGotthardQueensrÿcheTarjaAmorphisMayhemComeback KidRedfangDevin Townsend ProjectBaronessRhapsodyKvelertakSolstafirThe Devil Wears PradaDevildriverSuicidal TendenciesAlcestAlex Rudi PellHardlineThe Dead DaisiesAlestormProngUgly Kid JoeRotting ChristThe Black Dahlia MurderSanctuaryOf Mice & MenPsychotic WaltzGrave DiggerDecapitatedMotionless in WhiteWhile She SleepsNorthlaneChelsea GrinEvil InvadersHacktivistTribulationThe Charm the FuryMemoriamAvatarThe Monilith DeathcultSubrosaSlydigsIngloriousAs LionsSHVPES, SinistroMeshiaak.

Dit is nog niet alles, dus er zullen met de tijd nog meer namen bij komen. De volledige lijst, voor zover bekend, en andere handige dingetjes zijn op deze eventpagina gezet.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten