Nieuwe namen Pukkelpop bekend

Pukkelpop transparant 300x200Het is al bijna een maand geleden sinds we een enorme bak met namen kregen vanuit Pukkelpop. Meer dan tachtig namen waren toen bekend gemaakt. Gelukkig was dat nog lang niet alles, want nu komen er nog enkele tientallen namen bij! De namen kun je hieronder vinden, want ik snap best dat je geen zin hebt in veel poespas eromheen. Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Battles, Neurosis, Thrice, Brian Fallon & the Crowes, Thee Oh Sees, King Gizzard & the Lizard Wizard, All Them WitchesVantSoulwaxTchami, DJ Fresh, Eric Prydz, Joris Voorn, Kaytranada, MK, ScubaBasenjiThe SubsKiNKAlunaGeorge, Detroit Swindle, The Internet, SG Lewis, Hoodie AllenHermitudeJack Garratt, Dotan, Tom Odell, Grandaddy, BazartMatt Corby, The Temper Trap, Edward Sharpe & the Magnetic ZeroesSophia, Local Natives, GoGo Penguin, Tiggs Da Author, Ezra Furman, Max Jury en Cage the Elephant.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten