Reading & Leeds maakt namen en podia bekend

Reading and Leeds 300x200Het is weer tijd voor een flinke bak namen van Reading & Leeds festival! Als je dacht dat die poster niet meer groter kon worden, dan heeft de organisatie nu je ongelijk bewezen. Tegelijk met deze meer dan zeventig artiesten is ook meteen de podiumindeling bekend gemaakt. Je kunt alles uiteraard hieronder vinden. Als je toch meer informatie over het festival wilt, klik je hier.

NasFrank TurnerKanoGood CharlotteCoheed and CambriaMastodonTonight AliveSpring KingSunset SonsHaelosBlack FoxxesThe Temper TrapBrian Fallon and the CrowesBØRNSEagullsClean Cut KidPulled Apart by HorsesEzra FurmanVANTThe Magic GangBlaenavonThe HunnaLANYThe SherlocksRationaleBeach BabyTransvioletIsaac GracieLewis Del MarOtherkinAnterosThe BeachThe Vryll SocietyArea 52TibetThriceHacktivistNothing MoreMilk TeethGiraffe Tongue OrchestraMGKHeckROAMBeach SlangSWMRSSuperheavenBig SpringWaterparksYung LeanHoodie AllenMaverick SabreMetro BoominLittle SimzFekkyGekoBugzy MaloneLogicK.FlayFranko FraizeClara AmfoSOPHIEDanny L HarleRag’n’Bone ManFrictionFred V & GrafixDelta HeavyThe Japanese House99 SoulsRedlightLion BabeZac SamuelTkay MaidzaHermitudeLemaitreLow SteppaDraper en James Organ.

Reading and Leeds stage splits

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten