ROAM bestolen in Frankrijk

ROAM 300x200ROAM is momenteel op tour door Europa met Simple Plan en The Bottom Line. Je zou toch denken dat dit de beste tijd ooit voor een band kan zijn, maar toch is dat de laatste tijd niet altijd het geval.

Het is de laatste tijd een nare gewoonte dat bands bij ongelukken betrokken raken of bestolen worden terwijl ze aan het touren zijn. Dat laatste is nu ook het geval bij ROAM. Gelukkig kan de band nog wel gewoon spelen, want er zijn geen instrumenten meegenomen. Al het geld dat de band bij zich had, is verdwenen in de handen van de dieven, dus verdienen de mannen het wel als je wat extra merch van ze koopt. Als je precies wilt weten wat er is gebeurt en wat je kunt doen, is het statement van de band hieronder te lezen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten