Nieuwe namen Hurricane/Southside festival

hurricane-southside-2017-900x600De headliners voor het Duitse dubbelfestival Hurricane/Southside zijn al bekend. Dat zijn namelijk Green DayLinkin Park en CASPER. Vandaag is er een hele lijst artiesten bij de eerder bekendgemaakte acts gevoegd. Langzaam maar zeker krijgt het affiche vorm.

De nieuwe namen die op 23, 24 en 25 juni een feestje komen bouwen zijn: Die AntwoordImagine DragonsAlt-JMando DiaoRancidSDPJimmy Eat WorldGogol BordelloBilderbuchMilky ChanceKontra K257ersDanko JonesXavier RuddCallejonSSIOArchiveFrittenbudeOK KIDSeasick SteveHeisskaltMe First and The Gimme GimmesDie KassiererAntilopen GangNeonschwarzSXTNDisco EnsembleThe King BluesNothing But ThievesThe Smith Street BandSkinny ListerHighly SuspectALEX MOFA GANGK.FlayPICTURES en Drunken Masters.

Dat is een hele lijst om te onthouden, wat je dus echt niet gaat doen. Daarom hebben we alle namen die bekend zijn bijgehouden en op onze eventpagina voor Hurricane en Southside gezet om ten alle tijden te kunnen raadplegen.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten