UPDATE: Ivan Moody blijft bij Five Finger Death Punch!

Five Finger Death Punch vocalist Ivan “Ghost” Moody zal aan het einde van het jaar geen onderdeel meer uitmaken van de band. De zanger maakte dit zelf bekend in een interview op de Amerikaanse radio. Enkele quotes en een audiofile kun je op Rock Sound vinden (in het Engels natuurlijk).

Wanneer Ivan precies de band verlaat, is nog niet duidelijk. Alle aangekondigde shows (waaronder die in 013) zullen nog met de frontman zijn. Wie hem zal vervangen in Five Finger Death Punch is nog niet bekend, maar de band heeft gelukkig nog minstens een half jaar om zijn vijfde vinger te vinden. Ivan zelf heeft wel al een nieuwe focus: een nieuwe band genaamd Villain.

UPDATE 22/04 11:45

Vandaag heeft Ivan Moody een statement gemaakt op de officiĆ«le Five Finger Death Punch website. De zanger zal niet geheel overstappen op zijn nieuwe band Villain, maar dit zal een tweede project voor hem zijn, ongeveer vergelijkbaar met bijvoorbeeld Slipknot’s vocalist Corey Taylor die tegelijkertijd ook in Stone Sour zit. Het hele statement (in het Engels) kun je hier vinden op de officiĆ«le website van de band.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten