Nieuwsoverzicht 14 juni 2017

De bands hebben de zomer in de bol, want er is weer flink wat nieuws uitgebracht de afgelopen tijd! Dus pak je concertagenda erbij en zet je speakers alvast op vol volume, want hieronder kun je het enige overzicht van het alternatieve nieuws vinden!

Five Finger Death Punch, In Flames en Of Mice & Men naar AFAS Live

Niemand is de Five Finger Death Punch show van afgelopen maandag vergeten, maar de band hoopt een nieuwe kans te mogen krijgen. Op 15 december zal de band weer in Nederland te vinden zijn, samen met co-headliner In Flames en voorprogramma Of Mice & Men. Als venue is hiervoor de AFAS Live uitgekozen. Er is nog niets bekend over de ticketverkoop, maar zodra dit wel bekend is, kun je het uiteraard bij ons vinden.

Rise Against, Sleeping With Sirens en Pears naar AFAS Live

Afgelopen vrijdag heeft Rise Against nog een nieuw album uitgebracht, Wolves geheten. Als je dit album helemaal te gek vindt, dan kun je natuurlijk van de zomer een aantal festivals aflopen om de band te zien, maar je kunt ook op 12 november naar AFAS Live komen om het nieuwe materiaal te horen. Dan zullen de heren, samen met Sleeping With Sirens en Pears, daar een concert geven. Tickets kosten €41,00 exclusief servicekosten en zijn al te koop. Meer informatie kun je hier vinden.

Alazka, Imminence en Across the Atlantic naar Patronaat

Heb je zin in een kleinere, beukendere show? Niet getreurd, ook voor jou is er iets aangekondigd! Op 21 september zullen AlazkaImminence en Across the Atlantic in de Patronaat staan. Het debuutalbum van Alazka, Phoenix, zal dan zijn uitgebracht, dus dat moet wel een flink feestje worden! Tickets kosten €14,00 exclusief servicekosten en zijn al te koop. Voor meer informatie klik je hier.

Voorprogramma Anthrax bekend

Over iets minder dan een maand, op 2 juli om precies te zijn, zal het Brabantse dorpje Uden flink wakker worden geschud. Dan komen de metalgrootheden Anthrax namelijk naar De Pul. Wie deze show mocht openen is lang geheim gehouden, maar nu toch eindelijk bekend gemaakt: het Nederlandse Distillator zal het voorprogramma verzorgen. Voor meer informatie over de show klik je hier.

PVRIS releaset nummer met video

Binnenkort komt PVRIS met een nieuw album, All We Know of Heaven, All We Need of Hell. Dit schijfje zal op 4 augustus uitkomen. Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten op nieuw materiaal, want er is inmiddels weer een nieuw nummer uitgebracht. De nieuwe track gaat onder de naam What’s Wrong, heeft meteen een video erbij gekregen en kun je hieronder bekijken. Wat wil je nog meer? Oh, het nieuwe schijfje? Nou ja, daar kan ik je ook niet mee helpen.

Bekijk PVRIS - What's Wrong

With Confidence brengt video uit

Heb je al genoeg With Confidence in je leven? Nee, dat heb je niet, dat kan ik je nu al vertellen. Gelukkig komt er zo nu en dan nog iets nieuws uit, zodat je in ieder geval weer even vooruit kan. Zo heeft de band nu een video uitgebracht voor het nummer Archers, waarin je onder andere live beelden kunt zien. Je kunt de video, je raadt het misschien al, hieronder vinden!

Bekijk With Confidence - Archers

Beartooth releaset video

Ook Beartooth heeft zich aan de live beelden gewaagd voor zijn nieuwe video. De band is de afgelopen tijd flink aan het touren geweest en daar zijn natuurlijk wat leuke beelden geschoten, die nu in de vorm van een video zijn gegoten voor het nummer King of Anything. Helaas zul je jezelf niet terug kunnen zien, mocht je naar de recente Nederlandse show zijn geweest – de beelden stammen al uit 2016, maar dat mag de pret niet drukken.

Bekijk Beartooth - King of Anything

Bowling for Soup brengt clip uit

Bowling for Soup heeft zijn track Don’t be a Dick voorzien van een video. De band is prachtig geïllustreerd en ook de tourmanager komt voorbij als hoofdpersonage ‘The Dick’. Gauw kijken dus, maar niet meteen lullig gaan doen en zeggen dat de animator er niets van kan!

Bekijk Bowling for Soup - Don't be a Dick

Voorprogramma Marilyn Manson bekend

Op zaterdag 5 augustus is Marilyn Manson in TivoliVredenburg te vinden, maar een voorprogramma was tot nu toe nog niet bekend. Vandaag is echter bekend geworden dat de Amsterdamse band The Charm the Fury de shockrockers mag supporten. De band heeft niet al te lang geleden nog zijn nieuwe album uitgebracht en is continu door het hele land te vinden, maar ook festivals als Pinkpop zijn geen probleem voor de snoeiharde band.

Green Day brengt videoclip uit

De punkrockers van Green Day hebben hun track Revolution Radio van een clip voorzien! In de clip is niet alleen nieuw videomateriaal te zien, maar is ook flink oud materiaal verwerkt om een mooie vergelijking te schilderen tussen hoe de band er toen en nu uit zag.

Bekijk Green Day - Revolution Radio
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten