Nieuwsoverzicht 3 juni 2017

De muziekwereld staat nooit stil en soms is het daarom een beetje lastig om alles mee te krijgen. Daarom brengen we je ook vandaag weer een nieuwsoverzicht, ditmaal met onder andere: Our Last Night, Eskimo Callboy en Foo Fighters.

Our Last Night naar Nederland

Our Last Night komt 7 november naar de Amsterdamse Melkweg samen met Blessthefall en The Color Morale. Kaartjes kosten €18,50 per stuk, exclusief de gebruikelijke servicekosten en lidmaatschap. Voor meer informatie kan je hier klikken.

Foo Fighters releaset nieuwe track

De Foo Fighters hebben uit het niets een nieuwe track gedropt! Het nieuwe nummertje heet Run en heeft er meteen een video bijgekregen die gedirigeerd is door Dave Grohl.

Bekijk Foo Fighters - Run

Oceans Ate Alaska opnieuw naar Nederland

Naast het optreden in Baroeg komt Oceans Ate Alaska nog een keer naar Nederland, ditmaal op vrijdag 25 augustus in de Merleyn van poppodium Doornroosje. Kaartjes kosten €10,00 per stuk exclusief servicekosten. Meer informatie is hier te vinden.

Punk Goes Pop Vol 7 lijst, Dance Gavin Dance releaset bijbehorend nummer

Punk Goes… heeft de tracklist voor Punk Goes Pop Volume 7 aangekondigd. Het album komt 14 juli uit, maar de track van Dance Gavin Dance, That’s What I like (origineel door Bruno Mars) is al te beluisteren. De tracklist is als volgt:

Tracklist Punk Goes Pop Volume 7
Bekijk Dance Gavin Dance - That's What I Like

Eskimo Callboy brengt nieuw nummer uit met video

Eskimo Callboy heeft vandaag een nieuwe track uitgebracht en zijn nieuwe album aangekondigd. Zowel het album als de track heten The Scene. De track is in samenwerking met Chris Fronzak van Atilla en heeft meteen een video gekregen.

Bekijk Eskimo Callboy - The Scene (feat. Fronz)

The Overslept releaset track

The Overslept heeft een nieuwe track uitgebracht! Het nummertje draagt de naam Little Miss Has-Been en is op bijna ieder muziekplatform te beluisteren.

Bekijk The Overslept - Little Miss Has-Been
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten