Nieuwsoverzicht 15 juli 2017

Misschien heb jij ondertussen zomervakantie, maar voor veel muzikanten en bands draagt dit woord weinig betekenis. Gelukkig voor ons zijn er nog steeds nieuwtjes! Daarom hebben we ook vandaag weer een overzichtje, met onder andere Avenged Sevenfold, Sleeping with Sirens en Neck Deep.

Stray from the Path brengt eerste nummer nieuw album uit

De hardcore helden van Stray from the Path komen 8 september met een nieuw album genaamd Only Death is Real en de eerste single ligt al voor je klaar. Dit keer mag extreem-rechts de woede van frontman Drew York verdragen in het nummer Goodnight Alt-right, welke meteen voorzien is van een clip.

Bekijk Stray from the Path - Goodnight Alt-right

Supports Stray from the Path Dynamo bekend

Ben je onder de indruk van Goodnight Alt-right? Dat komt mooi uit, want het feit dat Stray from the Path op 11 oktober in Dynamo zou staan was al even bekend. Support acts waren nog niet bekend, maar die zijn nu ook aan de poster toegevoegd! Wolf DownCapsize en Renounced zullen de avond compleet maken. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Sleeping with Sirens kondigt nieuw album aan, brengt nummer uit

Misschien zit je er stiekem al even op te wachten, misschien heb je het niet zien aankomen, maar Sleeping with Sirens brengt in september een nieuw album uit. Het schijfje, Gossip geheten, zal vanaf de 22e verkrijgbaar zijn, maar je hoeft niet lang te wachten op nieuwe muziek: de band heeft al een nieuw nummer uitgebracht onder de naam Legends. Je kan hem hieronder vinden, met lyrics en een performance van de band, dus dat is een flink potje genieten! De tracklist van het schijfje is ook meteen bekend gemaakt en die vind je uiteraard ook hieronder.

Tracklist Sleeping with Sirens - Gossip
Bekijk Sleeping with Sirens - Legends

Avenged Sevenfold voegt nummer toe aan The Stage

Het is al even bekend dat Avenged Sevenfold van The Stage een doorlopend project wil maken en dat zijn duidelijk geen loze worden. De nieuwste toevoeging heet Dose en is ook weer voorzien van videomateriaal uit de studio, naast onscreen lyrics.

Bekijk Avenged Sevenfold - Dose

Arch Enemy releaset twee nummers

Niet een, maar twee Arch Enemy nummers kregen we in de laatste paar dagen. Als eerste verscheen Skitslickers cover The Leader (Of The Fuckin’ Assholes) en later verscheen origineel materiaal in de vorm van The World Is Yours.

Bekijk Arch Enemy - The Leader (of the Fuckin' Assholes) (Skitslicker cover)
Bekijk Arch Enemy - The World Is Yours

Ev0lution brengt nummer uit

Er is al genoeg materiaal uit om je een goed beeld te kunnen vormen van Ev0lutions debuutalbum Uprise, maar ook Take Me Away is nu online te vinden. De track is gemaakt in samenwerking met Emmure’s Josh Miller, Andy Cizek en Eternal Prophecy. De track is helaas alleen nog in niet al te goede kwaliteit op de Ev0lution Facebook pagina te vinden in deze post.

Neck Deep releaset nummer

De nieuwe muziek houdt nog even niet op, want ook Neck Deep heeft een nieuw nummertje uitgebracht. Het nummertje heet Motion Sickness en zal natuurlijk op The Peace and the Panic te vinden zijn. Het nummer is meteen voorzien van een video, snel kijken dus!

Bekijk Neck Deep - Motion Sickness

Ocean Grove releaset video voor Stratosphere Love

Ocean Grove‘s The Rhapsody Tapes is al even uit, maar de band heeft blijkbaar nog genoeg ideeën voor het album. Zo heeft de band een video uitgebracht voor Stratosphere Love. Zoals je bij een aparte band als Ocean Grove verwacht, is de clip ook lekker apart en trippy!

Bekijk Ocean Grove - Stratosphere Love

Canadian Softball brengt nieuw nummer uit

Jarrod Alonge’s Canadian Softball komt op 28 juli met zijn debuutalbum en vanaf vandaag is Your Validation te beluisteren en in de video wordt toch echt duidelijk net-niet-naamgenoot Jared Dines op de schop genomen. Benieuwd naar hoe Jarrod dit aanpakt met zijn band? Bekijk het hieronder!

Bekijk Canadian Softball - Your Validation

PVRIS releaset nieuwe muziek

As je net dacht dat we klaar waren met alle nieuw muziek zat je mooi mis! Ook PVRIS doet vrolijk mee. Het nummertje dat de band uitbracht heet Half en is te vinden op het nieuwe schijfje All We Know of Heaven, All We Need of Hell.

Bekijk PVRIS - Half

Smash into Pieces brengt video uit

Smash into Pieces drummer The Apocalypse DJ mag de superheld spelen in de video voor het nummer Let Me Be Your Superhero! De band heeft het nummer voorzien van een ietwat rare video, maar gelukkig is het geen grote misser.

Bekijk Smash into Pieces - Let Me Be Your Superhero

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten