Nieuw materiaal van Asking Alexandria, Five Finger Death Punch en meer

Soms kun je door de muzieknoten de melodie niet meer zien. Om het muzieknieuws volgen wat makkelijker te maken voor je, hebben we weer alle nieuwe muziek van de afgelopen week op een rijtje gezet. Zo is het bijna onmogelijk om nog iets te missen! Kijk snel hieronder om te zien wie er allemaal bezig is geweest.

Asking Alexandria brengt Where Did It Go? uit

We waren Danny Worsnop een poosje kwijt, maar inmiddels is hij weer helemaal terug bij Asking Alexandria. Eerder konden we al genieten van de nieuwste track Into the Fire. Nu is de band iets kwijtgeraakt in dat vuur, lijkt wel, want de track Where Did It Go? is nu uitgebracht. Als je weet wat de band kwijt is, dan laat het vooral weten! Je kunt ook even wachten tot het nieuwe schijfje, Asking Alexandria, uitkomt op 15 december, natuurlijk.

Luister: Asking Alexandria - Where Did It Go?

Story of the Year kondigt album aan

We hebben al een flink aantal jaren geen verhaal meer gehad, maar daar komt gelukkig nu verandering in! En met nu bedoel ik 1 december, want dat is wanneer het nieuwe schijfje van Story of the Year uitkomt. Ja, dat is waarom die intro zo apart is, het vroeg gewoon om een woordgrap. Het nieuwe schijfje (het eerste sinds 2010!) zal Wolves heten. Een trailer voor het schijfje kun je hier vinden.

I Don’t Know How But They Found Me releaset Choke

Ik wil hier een geweldig goede grap maken die terugslaat op het nieuwe Asking Alexandria nummer. Helaas heb ik geen inspiratie, dus vul hier zelf je grap in voor I Don’t Know How But They Found Me (ex-Panic! at the Disco, ex-Falling in Reverse). Je kunt wel stellen dat ik een beetje… choked was. Alle grappen terzijde, zoals je al in het kopje kunt lezen heeft I Don’t Know How But They Found Me het nummer Choke uitgebracht. Je kunt hem hier beluisteren. Veel plezier.

Avatar kondigt nieuw album aan, geeft voorproefje

Zou je graag willen reizen, als je het geld ervoor had? Nou, Avatar heeft de perfecte oplossing voor je: een reis in een album! Ga op 12 januari met de band mee naar Avatar Country en zie hoe de band het daar doet. Er is al een voorproefje uitgebracht, wat je vast niet had verwacht. Je kunt dit voorproefje, in de vorm van track A Statue for the King, hieronder vinden.

Luister: Avatar - A Statue for a King

Five Finger Death Punch releaset Trouble, kondigt Greatest Hits aan

Het is een tijdje geleden sinds we nieuwe muziek van Five Finger Death Punch hebben gehoord. Nee, niet dat we iets van de band hebben gehoord, want er is in de tussentijd meer dan genoeg gebeurd. Het gedoe met het oude label van de heren, Prospect Park, is inmiddels wel helemaal achter de rug, dus nu is de band eindelijk weer vrij om nieuw materiaal te delen. Dit is nu ook gebeurd, want Trouble is nu uit! Je kunt het nummer hier beluisteren. Deze track zal te vinden zijn op het aankomende Greatest Hits album van Five Finger Death Punch, dat A Decade of Destruction heet en op 1 december uit zal komen. De tracklist en albumart kun je hieronder vinden.

Tracklist en albumart A Decade of Destruction

Eluveitie brengt Rebirth uit

Over ongeveer een week zal Eluveitie in het land staan, samen met Amaranthe en The Charm the Fury. Als je dacht dat je klaar was met voorbereiden op deze show, zet je dan maar schrap, want er zijn meer lyrics om te leren! Eluveitie heeft namelijk een nieuw nummer uitgebracht, Rebirth geheten. Er is op het moment nog niet bekend of het op een nieuw album zal staan, maar er wordt wel naar geteased omdat het een voorproefje voor 2018 is, blijkbaar. We zullen het zien! Je kunt Rebirth hieronder beluisteren.

Luister: Eluveitie - Rebirth
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie