Albumnieuws van Avenged Sevenfold, Fall Out Boy, Of Mice & Men en andere nieuwe muziek

Begin je weekend goed met het muzieknieuws van de afgelopen week! Deze keer is er vooral veel albumnieuws, met ook nog wat nieuw materiaal erbij. Soms komen deze twee dingen zelfs tegelijk! Ik zal je niet langer ophouden, hieronder vind je alles de afgelopen week de wereld in is gebracht.

Avenged Sevenfold stelt deluxe album uit

Vorige week konden we nog berichten dat er een deluxe album aankwam van Avenged Sevenfold, ditmaal is er helaas wat minder leuk nieuws. De releasedatum van The Stage: Deluxe Edition zal een week verschoven worden, naar 22 december. Precies op tijd om je familie te dwingen naar goede muziek te luisteren met Kerstmis, dus!

Sharon Den Adel kondigt solo-project aan, releaset eerste nummer

De social media van Within Temptation stond de afgelopen week op zwart, zonder enige verklaring. Die verklaring is vandaag naar buiten gekomen, via frontvrouw Sharon Den Adel: ze zal een solo-project opstarten, My Indigo, en heeft hiervoor de eerste nummers al opgenomen. De eerste track is zelfs meteen uitgebracht en heeft de naam My Indigo gekregen. Dit betekent niet dat Within Temptation uit elkaar is – in de aankondiging voor My Indigo vertelt Den Adel ook dat er waarschijnlijk volgend jaar een nieuw album van Within Temptation zal komen. My Indigo kun je hieronder beluisteren, de aankondiging kun je hier vinden.

Secrets releaset Five Years

Secrets heeft een nieuw nummer uitgebracht onder de naam Five Years. Ik kan er lang omheen blijven draaien of leuke woordgrappen proberen te verzinnen, maar dat is het nieuws eigenlijk wel. Het nummer zal op het vierde album van de band staan, maar wanneer die uitkomt, is nog een geheim. Oeps, toch een woordgrap gemaakt! Je kunt Five Years hieronder beluisteren.

Luister: Secrets - Five Years

Trophy Eyes releaset Hurt

Trophy Eyes heeft vorig jaar nog een album uitgebracht, maar dat betekent niet dat we lang hoeven te wachten op nieuw materiaal! Sommige bands zijn misschien wel zo, maar Trophy Eyes heeft nu gewoon al een nieuw nummer online geplaatst. De track gaat onder de naam Hurt. Het is nog onbekend of dit gewoon een tussendoortje is of dat dit betekent dat we snel weer een album kunnen verwachten.

Of Mice & Men kondigt album aan, brengt eerste voorproefje uit

Van Trophy Eyes weten we het misschien niet zeker, maar van Of Mice & Men is de nieuwe track zeker weten een voorproefje! Het nummer, Warzone, zal op het nieuwe schijfje van de band staan, die ook meteen is aangekondigd! Defy, wat dus de naam van het album zal zijn, komt op 19 januari uit. De tracklist en albumart zijn ook meteen bekendgemaakt, dus die kun je meteen hieronder vinden!

Alle informatie over Of Mice & Men's Defy

Fall Out Boy maakt tracklist M A N I A bekend

Het nieuwe schijfje van Fall Out Boy is al een keertje uitgesteld, maar lijkt er nu echt aan te komen. Het schijfje staat gepland voor 19 januari en volgens de Officiële Site is het album nu echt helemaal klaar. De tracklist is meteen, tegelijk met deze aankondiging, bekend gemaakt. Ben je benieuwd? Ik ook, dus laten we snel kijken!

De beloofde tracklist van Fall Out Boy
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie