DISCOVER: Noble

Soms begint je playlist wat… bekend aan te voelen. Je kent alle nummers uit je hoofd, wilt iets nieuws, maar hoe krijg je dat nieuwe geluid in je oren? Heel simpel: laat ons het harde werk doen, de bands vinden, en jij hoeft alleen maar op play te drukken! Zo ontdek je elke keer weer iets nieuws. Deze week: Noble.

Wie is Noble?

Noble is een band bestaande uit vijf (voormalig) leden van Attack Attack!Oh SleepIn Fear and FaithConfide en At the Skylines. De band valt sinds een paar maanden onder het label Dreambound en komt hopelijk snel met een album. De heren hebben de nodige ervaring als het gaat over muziek maken en touren. De vraag is echter of de heren dit ook samen kunnen doen als Noble.

Hoe klinkt het?

Noble valt onder het genre post-hardcore en dat is goed terug te horen in alle tracks van de band. De sound van de band komt overeen met een mix van de bovengenoemde bands. Echter komt de sound van In Fear and Faith het meeste naar boven. Dit komt voornamelijk omdat Scott Barnes, naast het bespelen van de bas, een deel van de zang doet.

Wat kan ik verwachten?

Een releasedatum is er nog niet, maar een album/EP is in de maak. De band deelde namelijk een tijdje terug een teaser van een nog niet uitgebrachte track. Daarnaast is de band van plan om in april te gaan touren. Deze reeks (debuut)shows zullen helaas in Amerika zijn, maar wie weet komt de band snel deze kant op.

Wat moet ik echt luisteren?

Het antwoord op de vraag naar welke tracks je moet luisteren is simpel: Alles. De band heeft echter maar drie tracks, dus al het materiaal beluisteren valt dan gelukkig mee. Hieronder vind je de video’s voor FilthEighty one en Deadset.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie