Paaspop en Graspop Metal Meeting maken line-up compleet, meer festivalaankondigingen, albumshows en veel meer

Volgende week begint het festivalseizoen met Paaspop, maar er zijn nog flink wat gaten op de verschillende posters. Tijd om die op te vullen, dus! Zelfs als je niet van de festivals bent, is er inmiddels genoeg aangekondigd om je zomer goed te vullen, dus er is voor ieder wel wat wils. Je ziet het allemaal hieronder!

Impericon maakt zijn complete lineup compleet voor Slam Dunk Festival en losse aankondigingen

Impericon heeft op het Britse Slam Dunk Festival elk jaar een eigen podium en heeft recentelijk de line-up hiervan aangekondigd. Van headliner naar openers zijn dit: Every Time I Die, Northlane, Comeback Kid, Crown the Empire, Counterparts, The Devil Wears Prada, Astroid Boys, Brutality Will Prevail en Loathe. De laatste vier hiervan zijn nieuwe namen, maar verder heeft Slam Dunk zelf ook nog wat namen voor je aangekondigd! Ook Moose Blood, As It Is, King Prawn, The Dangerous Summer, Woes en Templeton Pek zullen op het festival te vinden zijn. Voor meer informatie en de rest van de line-up klik je hier.

Graspop Metal Meeting maakt line-up compleet

Het duurt nog even voor Graspop Metal Meeting (XL!) weer losbarst, maar de voorpret kan nu officieel beginnen en de playlists kunnen nu compleet worden gemaakt. Jazeker, de laatste namen voor dit festival zijn nu ook bekend gemaakt en luiden als volgt: Billy TalentKataklysmAvatarHeilungVandenberg’s MoonkingsBackyard BabiesPro-PainFleddy MelculyThundermotherEskimo CallboyThe ContortionistCancer BatsTyler Bryant & The ShakedownToxic ShockMoments en Signs of Algorithm. Voor tickets zul je snel hier moeten klikken, want het begint hard uit te verkopen!

Jera On Air maakt nieuwe namen bekend

Het is weer tijd om de poster van Jera On Air aan te vullen! Er begint een beetje weinig plek te zijn, maar toch nog genoeg om meer dan een handvol namen toe te voegen. Deze nieuwe namen luiden als volgt: No Fun At All, Jaya the Cat, Our Hollow Our Home, Alazka, Blood Youth, A Traitor Like Judas, Jesus Piece, Templeton Pek, Slander, March en Prospect. Voor meer informatie en natuurlijk tickets kun je hier terecht.

Paaspop maakt line-up compleet

Volgende week is het al tijd voor Paaspop en dus het onofficiële begin van het festivalseizoen. Hiervoor is er alleen wel een complete line-up nodig… Ach, gelukkig is die er inmiddels! De laatste namen luiden als volgt: Joris Voorn, Miss Montreal, Olivier Weiter, Reza Athar, Singlefeestje, Zer00’s Heroes, Batobe, Big Bo, Boogie Beasts, Brabants Sterrenparadegala, Carnaval the WHITE EDITION, The Cosmic Carnival (Fleetwood Mac tribute), Dansado & de Feestneger GIGA. The Dawn Brothers, Def Americans, The Dubbeez, Fab x Paans, Fata Boom, The Goon Mat & Lord Benardo, The Heimatdamisch, The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons, It All Started in the Nineties XXL, Jack $hirak, Kid de Blits, Lijn 7, Luisa Omielan, Martijn Koning, Michael Jackson Tribute, Ohslo, Reservoir Dogs Band (Tarantino tribute), Stardusters (Neil Young tribute), Status Quotes, Stop en leg ’m er op, Sweaty Disco, The Vinyl Twins, Yung Felix, Zapp The Zero’s en Zing mee met Hazes. Voor de laatste tickets, plattegrond, timetable en alles klik je hier.

Eindhoven Metal Meeting kondigt nieuwe lading namen aan

Eindhoven Metal Meeting neemt geen halve maatregelen. Je krijgt een leuke hoeveelheid namen of helemaal niets. De afgelopen tijd zijn er dus weer een flink aantal bands aangekondigd voor dit festival en die zijn bekend onder de volgende namen: KetzerUrfaustSlægtOfferblok en SEPTICFLESH. Klinkt dit al als muziek in je oren, of wil je deze muziek graag in je oren tijdens het festival? Dan raad ik je aan om hier te klikken.

Supports Guns N’ Roses bekend

Guns N’ Roses live zien is op zich zelf natuurlijk al een spektakel, maar in het Goffertpark maakt de band er op 4 juli een echt feest van; ook Volbeat en Gojira zullen van de partij zijn deze avond! Ben je nu toch echt overtuigd dat je hier bij moet zijn en wil je tickets? Deze kan je voor €93,50 (exclusief transactiekosten) hier kopen. Oh ja, achter die link schuilt ook alle andere info die je eventueel nodig hebt. Is dat eens even vet handig!

Derde editie van Melonfest aangekondigd

Melonhead vindt het blijkbaar best prima, zo’n eigen festival. De derde versie van Melonfest zal op 21 april plaatsvinden in dB’s (Utrecht). Naast Melonhead zelf zul je deze dag ook Indian Askin, FFOOSS, Sean Gascoigne, Fake Billy & The False Prophets, Tony Clifton, The Black Cult, Robbing Banks, Rhinorino en Prestcold Molly kunnen bewonderen. Meer info kun je achter dit linkje vinden, waar ook tickets verkrijgbaar zijn. Als je op tijd bent kan je nog een early bird scoren voor €21,00 en mocht dat niet lukken kost je kaartje €23,50.

Bad Religion naar Nederland

Het lijkt misschien niet zo, maar toch zijn er ook nog shows buiten festivals om. Gek hé? Ik weet het. Op 6 augustus zal er bijvoorbeeld zo’n show plaatsvinden, als Bad Religion naar Nederland komt. De band zal in TivoliVredenburg zijn derde album, Suffer, in zijn geheel spelen. Natuurlijk komen hier nog wat extra nummers bij, maar dat het een unieke show gaat zijn, staat al vast! Tickets kosten €32,00 en zijn via deze link te vinden.

Protest the Hero en Norma Jean voor jubileumshows naar Nederland

Een feestje is natuurlijk altijd leuker als er goede muziek is. Maar wat nou als dat feestje ter ere van de goede muziek is? Nou, we kunnen dit allemaal meemaken bij de aangekondigde show van Protest the Hero en Norma Jean, want allebei de bands zullen een jubileum vieren tijdens de show! Protest the Hero zal het tien-jarige jubileum van Fortress vieren en Norma Jean geeft een feestje voor de twaalfde verjaardag van Redeemer en dit wordt natuurlijk gedaan door de hele albums te spelen. De voorprogramma’s zullen worden verzorgd door Loathe en Cyclamen. Dit alles vindt op 18 juli plaats in TivoliVredenburg en voor €25,75 kun jij hier ook bijzijn. Tickets gaan 23 maart via deze link in de voorverkoop. 

Alexisonfire naar Melkweg

Alexisonfire zal deze zomer al in Europa zijn voor een goed aantal festivals. Mocht je liever de band in een intiemere setting zien, dan kan dat ook: op 6 juni zal de band in de Melkweg staan. Tickets hiervoor kosten €25,55 exclusief lidmaatschap en gaan 23 maart in de voorverkoop. Dat is nog eens een stukje goedkoper dan een festivalticket! Voor meer informatie kun je hier klikken. 

Hatebreed naar Bolwerk en Mezz

Heb je zin om iedereen en zijn buurman in elkaar te beuken? Dan zit je 9 en 12 juni gebakken, want Hatebreed komt op die data naar Nederland! De band zal in Mezz (Breda) en Het Bolwerk (Sneek) te vinden zijn, dus je kunt meteen een leuke uithoek van het land bezoeken! Okay, Nederland is klein genoeg om niet echt uithoeken te hebben, maar details. Tickets voor Mezz kosten €25,00 en voor Het Bolwerk is de prijs vastgesteld op €23,00. Klik hier voor meer informatie over de Mezz show en hier voor Het Bolwerk. 

Iced Earth naar Victorie en Metropool

Ook Iced Earth zal met een eigen show naar Nederland komen voor twee shows. Deze shows zullen op 26 en 27 juni plaatsvinden in Victorie (Alkmaar) en Metropool (Hengelo). Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend, maar dat het een coole avond gaat worden staat al vast… Okay, die pun was slecht. In ieder geval: tickets kosten €26,95 bij Victorie en €27,00 bij Metropool. Voor meer informatie klik je op de naam van de venue!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie