Parkway Drive, Shinedown en Five Finger Death Punch aankondigingen, nieuwe singles, Stephen Hawking en meer

Er is de afgelopen tijd weer flink wat gebeurd in de muziekwereld. Zo zijn Parkway DriveShinedown en Five Finger Death Punch helemaal terug, houdt I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME een pleidooi voor de voorprogramma’s en heeft NOFX een nummer over Stephen Hawking uitgebracht. Wat heb je nog meer allemaal gemist? Je vindt het hier!

Parkway Drive kondigt album aan, releaset nummer

Het leek er al aan te komen met het nieuwe nummer laatst, maar nu is het hoge woord er ook echt uit: binnenkort zal er een nieuw Parkway Drive album zijn! Het schijfje heeft de naam Reverence gekregen en zal op 4 mei worden uitgebracht. Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe dit allemaal zal klinken. Ook daar heeft de band aan gedacht, want nadat eerst het nummer Wishing Wells was uitgebracht, staat nu ook de nieuwe track The Void online. Je kunt deze track, samen met de albumdetails van het schijfje, hieronder checken.

Albumdetails Reverence en nieuwe track The Void

Five Finger Death Punch kondigt album aan

Five Finger Death Punch lijkt het gedoe van afgelopen zomer helemaal achter zich te hebben gelaten en richt zich nu duidelijk op de toekomst. Die toekomst ziet er nog rooskleurig uit ook, want er komt over niet al te lange tijd een nieuw album aan! Het schijfje zal de naam And Justice for None dragen en ligt op 18 mei in de winkels. De rest van de informatie is ook meteen bekend gemaakt, dus dat kun je allemaal lekker makkelijk hieronder vinden.

Albumdetails Five Finger Death Punch

Shinedown kondigt album aan, releaset track

Ook Shinedown zal in mei met een nieuw schijfje komen. De band heeft laten weten dat het nieuwe album, Attention Attention, op 4 mei in de winkels zal liggen. De tracklist en albumart is ook meteen online geplaatst, samen met de eerste single, DEVIL. Is dit al genoeg om je aandacht naar deze aankondiging te trekken? Mooi zo. Je vindt alle informatie hieronder.

Al het nieuws van Shinedown

blessthefall releaset track

Over minder dan een week zal het nieuwe blessthefall schijfje te beluisteren zijn. We hebben inmiddels al een flink aantal teasers gehad, maar toch vindt de band het niet genoeg en is er gewoon nog eentje uitgekomen. Deze is ook wel bekend onder de naam Cutthroat en kun je hieronder vinden. Verder is het dus nog maar eventjes wachten op de rest van het nieuwe materiaal, want op 23 maart komt Hard Feelings al uit.

Luister: blessthefall - Cutthroat

 

The Wonder Years streamt nummer

Is het nou echt alweer bijna april? Man, wat vliegt de tijd toch. Gelukkig betekent dit wel meteen dat het ook bijna tijd is voor het nieuwe schijfje van The Wonder Years, aangezien die al op 6 april uit zal komen! Het schijfje zal Sister Cities heten en het titelnummer hiervan was al eerder uitgebracht. Nu kunnen we nog een track hiervan beluisteren; deze gaat onder de naam Pyramids of Salt. Je kunt hieronder luisteren hoe die dan klinkt.

Luister: The Wonder Years - Pyramids of Salt

I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME brengt nummer uit

Ben jij zo iemand die pas na de voorprogramma’s van een show binnen komt wandelen? Misschien ben je fysiek wel aanwezig voor deze openers, maar mentaal niet echt. Dan is het nieuwe I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME nummer voor jou bedoelt. De track Nobody Likes the Opening Band is vooral een pleidooi om toch naar de openers te luisteren en dit wordt op humoristische wijze vertolkt. Ben je al benieuwd hoe dit klinkt? Check het dan hieronder.

Luister: I DON'T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME - Nobody Likes the Opening Band

Our Last Night brengt track uit

Over het algemeen is Our Last Night in het nieuws omdat de band een cover heeft uitgebracht, maar ditmaal is dit niet het geval! Het nummer Fantasy Land is namelijk uitgebracht, dus mocht je snakken naar meer Our Last Night in je leven, dan is dat bij deze gefixt. Het is nog niet bekend of er ook een nieuw album aankomt van de heren. Ach, dat horen we vanzelf wel, eerst dit nummer maar grijs draaien!

Luister: Our Last Night - Fantasy Land

TesseracT releaset nummer

Over iets meer dan een maand zal er een nieuw schijfje verschijnen van TesseracT. Dit album zal Sonder heten en telt acht nummers, maar als die allemaal net zo lang zijn als de nieuwe is dat meer dan genoeg. Oh ja, ik schrijf dit stukje natuurlijk over het nieuwe nummer. Nou, die heet King, is zeven minuten lang (zie je wat ik bedoel?) en heeft meteen een nieuwe video erbij gekregen. Op 20 april volgt de rest van het schijfje, voor nu kun je alvast hieronder King vinden.

Luister: TesseracT - King

NOFX releaset nummer over Stephen Hawking

Een paar dagen geleden werd het nieuws bekend gemaakt dat Stephen Hawking is overleden. Als je niet weet wie dat is, of het nieuwtje überhaupt hebt gemist, ga dan even snel een krant openslaan, het internet wacht wel. Het toeval wil hebben dat NOFX ongeveer een maand geleden een nummer heeft opgenomen waarin Hawking centraal staat. Dat nummer is nu ook daadwerkelijk uitgebracht en heeft de titel There’s No ‘Too Soon’ If Time Is Relative gekregen. Je kunt hieronder beluisteren wat de punkband over Hawking te zeggen heeft gehad.

Luister: NOFX - There's No 'Too Soon' If Time Is Relative
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie