Concertagenda week 46

Soms zijn er zoveel leuke aankondigingen dat het moeilijk is om tot het weekend te wachten. Daarom krijg je nu al een overzicht van deze aankondigingen, zodat je niks hoeft te missen. Er zit nu al voor ieder wel wat leuks bij, dus pak je agenda erbij en lees snel verder!

Download Festival maakt headliners compleet

We wisten al dat Avenged Sevenfold en Ozzy Osbourne naar Download Festival zouden komen, maar de laatste headliner miste nog. Voor sommigen is het geen verrassing geweest, voor anderen wel, maar een feit is het sowieso: Guns N’ Roses is de laatste headliner van Download Festival 2018. Ben je nu al overtuigd van deze line-up? Dan kun je via deze link tickets kopen (en meer informatie krijgen, als je wilt).

Graspop Metal Meeting kondigt meer headliners aan, voegt nog 46 andere namen toe

Dit jaar zal Graspop Metal Meeting niet drie headliners hebben, maar vier! Hier was er al eentje van aangekondigd en inmiddels kunnen we daar twee meer aan toevoegen. Niet alleen is Iron Maiden aangekondigd als headliner, maar ook Guns N’ Roses. Je hebt dus nu al twee kansen om Guns N’ Roses te zien! Daarnaast kondigde Graspop de volgende namen aan (alfabetische volgorde):

Akercocke, Amaranthe, Anti-Flag, A Perfect CircleArkona, Asking AlexandriaAsphyx, At the Gates, Avenged SevenfoldBlessthefall, Body Count featuring Ice TBölzer, Bullet for my ValentineThe DarknessEmmure, Exodus, Iced Earth, Judas Priest, Killswitch EngageKnocked Loose, KreatorLess than Jake, Limp BizkitMarduk, MegadethMiss May IModern Life is WarMonuments, Parkway Drive, Pist*on, Planet of Zeus, P.O.D.Powerflo, PowerwolfSilversteinStone Broken, Stray from the Path, Tesseract, Thy Art is MurderTyr, UnderoathVaderVixen, Watain en Zeal & Ardor.

Voor meer informatie kun je hier klikken. Tickets voor dit festival gaan zaterdag 18 november om 10 uur ’s ochtends in de voorverkoop.

Slam Dunk Festival kondigt eerste namen aan

Ben je niet zo van de metal of heb je gewoon liever een Vans Warped Tour sfeer? Wees gerust, want Slam Dunk Festival heeft ook de eerste namen aangekondigd! De headliner van het festival zal Jimmy Eat World zijn, maar ook Taking Back SundaySleeping with SirensState ChampsFour Year Strong en Trash Boat zullen aanwezig zijn. Op 26 mei zal het festival in Leeds zijn (North), 27 mei is de beurt aan Hatfield (South, inclusief nieuw terrein!) en op 28 mei zal in Birmingham (Midlands) het festival afgesloten worden. Tickets gaan 17 november om 10 uur ’s ochtends (Nederlandse) tijd in de voorverkoop. Klik hier voor meer informatie.

Eerste namen Dynamo Metalfest

Meer feest in Eindhoven, want Dynamo Metalfest heeft zijn eerste vijf namen aangekondigd: Sons of Apollo, Annihilator, I am Morbid, Leprous en Havok staan nu op het affiche. Hier komen nog vier namen bij, maar als je al verkocht bent zijn tickets al te krijgen voor €27,50 inclusief servicekosten. Het festival vind plaats op 14 juli, op de buitenbaan van Ijssportcentrum Eindhoven. Meer informatie kun je hier vinden.

Eerste namen Hellfest zijn binnen

Het loopt lekker voor de festivals! Ook Hellfest heeft een aantal namen aangekondigd! Op het moment staan Iron Maiden, Judas Priest en Avenged Sevenfold bovenaan het affiche, met daaronder Limp Bizkit, Hollywood Vampires, Marilyn Manson, Megadeth, Nightwish en Stone Sour.

Guns N’ Roses naar Goffertpark

Afgelopen zomer was Guns N’ Roses al in het Nijmeegse Goffertpark te vinden en dat beviel blijkbaar goed, want de band komt in 2018 terug! Als je het goed bijhoudt, zijn dit dus 3 mogelijkheden om de band live te zien deze zomer, dus zorg ervoor dat je portemonnee het allemaal nog bij kan houden. De heren zullen op 4 juli in het Goffertpark staan en tickets kosten €85,00 exclusief servicekosten. De voorverkoop begint op 16 november om 10 uur ’s ochtends. Voor alle informatie klik je hier.

Iron Maiden naar Gelredome

Is je zomer al vol genoeg met festivals en concerten? Nou, jammer dan, want er komt er nog gewoon eentje bij. Op 1 juli zal Iron Maiden naar Nederland komen, om precies te zijn het Gelredome. De band is hier ook al eerder geweest, misschien weet je de weg nog. Als special guest zal niemand minder dan Killswitch Engage meekomen, dus dat is meteen fun voor de hele familie! Tickets hiervoor gaan vanaf  €49,00 exclusief servicekosten en gaan 24 november in de voorverkoop. Wil je alvast de Ticketmaster link openzetten om in de wachtrij te gaan staan? Dat kan via deze link.

Fall Out Boy naar AFAS Live

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Fall Out Boy stond in 2015 voor het laatst in Nederland en heeft zijn volgende album, M A N I A, uit moeten stellen, maar in 2018 zal het echt weer gebeuren. In januari komt het nieuwe schijfje uit en een paar maanden later, op 4 april, zal het nieuwe materiaal te horen zijn in AFAS Live. Tickets hiervoor kosten €41,50 exclusief servicekosten en gaan op 24 november in de voorverkoop. Meer informatie vind je, zoals gewoonlijk, hier.

Frank Carter & the Rattlesnakes naar Melkweg

Helaas konden Frank Carter & the Rattlesnakes eind september niet spelen als support voor Papa Roach, maar fans krijgen nu een nieuwe kans om de band live te zien: op 2 april staat hij namelijk in de Oude Zaal van de Melkweg! Tickets zullen vrijdag 17 november in de voorverkoop gaan en kosten €18,75 inclusief servicekosten, exclusief het verplichte lidmaatschap. Meer informatie kan je op de site van Melkweg zelf vinden.

 

Dock 83 aangekondigd als support voor Secrets

Over iets minder als twee weken staan Secrets en Our Hollow, Our Home in Dynamo, maar als dit nog niet genoeg was om je naar de show te trekken is Nederlandse hardcore band Dock 83 toegevoegd als support! Tickets kosten je slechts €13,85 inclusief servicekosten. Voor meer info ga je naar de website van Dynamo

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie