Eerste namen Jera On Air en Paaspop bekend, drie Nederlandse shows voor Within Temptation en meer

We zijn bijna aan het eind van november inmiddels, wat betekent dat het concertseizoen van 2017 rustig naar zijn einde hobbelt. Tijd om vooruit te kijken naar 2018, dus! De nieuwe concertaankondigingen zorgen ervoor dat we in heel 2018 al shows hebben om naar uit te kijken, dus laten we snel beginnen met deze voorpret.

Jera On Air kondigt headliners aan

De meeste festivals zijn inmiddels begonnen met de eerste namen aankondigen en ook Jera On Air kon niet langer ontbreken. Je hebt vast lang op dit moment gewacht en de headliners zijn dan ook vandaag bekend gemaakt. Drumgeroffel… Het zijn Stick to Your Guns en NOFX! Als je nu al zeker weet dat je naar dit festival wilt, dan kun je via deze link tickets halen en meer informatie vinden. Heb je nog wat meer namen nodig voor je deze grote beslissing maakt? Dan hoef je nog maar een paar nachtjes te slapen, want volgende week komt de volgende lading.

Paaspop kondigt eerste namen aan

Het festivalseizoen begint elk jaar weer goed met Paaspop en 2018 lijkt geen uitzondering te gaan worden! De eerste namen voor Paaspop zijn inmiddels uit de hoge hoed getoverd en kun je hieronder checken. Tickets voor het festival gaan 25 november om 10.00 ’s ochtends in de voorverkoop. Voor alle overige informatie kun je hier terecht. Nu op naar de namen!

De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil’ Kleine, Nothing But Thieves, Avatar, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, The Dirty DaddiesWalk the Moon, Frank Carter & the Rattlesnakes, James TW, LNY TNZ, Lucas & Steve, Secret Cinema b2b Egbert Live, ANBU, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige SchlagerfreundenFreddy Moreira,La Fuente, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Sub Zero Project en Yung Nnelg.

Falling in Reverse naar Melkweg

Februari en maart beginnen inmiddels lekker vol te raken qua concerten, maar in januari zijn nog genoeg open plekken. 17 januari is nu niet meer zo’n open plek, want Falling in Reverse zal op die dag in de Melkweg staan. De voorprogramma’s worden verzorgd door The Word Alive en Dead Girls Academy. Tickets kosten €22,70 inclusief servicekosten, maar exclusief lidmaatschap. Heb je al interesse? Dan kun je via deze link tickets halen.

Within Temptation kondigt drie Nederlandse shows aan

Het was een lange tijd stil rondom Within Temptation, al kondigde frontvrouw Sharon Den Adel laatst wel een solo-project aan. Om toch de laatste twijfels over het voortbestaan van Within Temptation weg te nemen, is er nu een nieuwe tour aangekondigd. Tijdens deze tour komt de band maar liefst drie keer naar Nederland, in alle uithoeken van het land, dus er is altijd wel iets in de buurt! Op 24 november is de band in de Amsterdamse AFAS Live, 25 november is het de beurt aan de Groningse Martiniplaza en de tour zal op 22 december worden afgesloten in de Tilburgse 013. Tickets voor alle shows gaan op 24 november in de voorverkoop, maar zijn nu al te koop via de nieuwe fanclub van de band. Voor ticketprijzen en extra informatie klik je op de naam van je gewenste zaal.

Dance Gavin Dance en Veil of Maya naar Patronaat

Ja hoor, de maand maart kan nog steeds voller, 15 maart kan nu ook ingepland worden in je concertagenda! Dance Gavin Dance en Veil of Maya zullen dan vakkundig de Patronaat af gaan breken. Er zal nog een voorprogramma bijkomen, dus dat kan alleen nog maar bruter worden. Tickets hiervoor kosten €18,08 inclusief servicekosten (exclusief transactiekosten) en kun je via deze link halen.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie