Veel Nederlands festivalnieuws en concertnieuws van Escape the Fate, Limp Bizkit en meer

Ligt het aan mij of verzuipen we alweer in de concerten? Nee, alleen ik? Ach, ik zal maar niet klagen, ik miste de concerten stiekem best wel. Gelukkig zal het nog een poosje duren voor we weer in een rustige tijd komen, want er is de afgelopen week ook alweer veel aangekondigd. Pak je agenda erbij, controleer op je bankrekening voor hoeveel tickets je nog kunt kopen deze maand en lees snel verder!

Slam Dunk vult poster aan

Er waren al een aantal namen bekend voor de 2018 editie van Slam Dunk, maar om negen podia te vullen heb je er toch echt flink wat meer nodig. Inmiddels zijn er weer een aantal meer bekend gemaakt, dus het begint ergens op te lijken! De nieuwe toevoegingen zijn als volgt: Twin AtlanticSet Your GoalsBroadsideCan’t SwimThe SkintsCapdownSave FerrisNorthlaneComeback Kid en Counterparts. Voor meer informatie kun je deze link volgen.

Paaspop kondigt nieuwe namen aan

Paaspop komt steeds dichterbij en dat betekent dat ook zijn poster flink gevuld wordt! Er zijn nu weer een flink aantal nieuwe namen bekend gemaakt, dus lees snel door en haal dan sneller je ticket als je daarbij wil zijn! BløfMemphis ManiacsKraantje PappieElvis@thechapelKiki Schippers & BandThe MarinosMoksiNaffzNitty WowOoostblokPaashaas the MusicalPyrates!TrafassiVengaboys en Wipneus & Pim zullen allemaal ook op het festival te vinden zijn. Voor meer informatie klik je hier.

Eerste namen Lowlands bekend

De festivals in het begin van het festivalseizoen zijn al langere tijd bezig met het aankondigen van namen, maar de latere festivals bleven een beetje achter. Lowlands heeft nu wel de eerste namen bekend gemaakt. Goed begin of vrees je grote vrezen? Daar zal ik zelf geen oordeel over geven. Feit is wel dat GorillazKendrick LamarThe War on DrugsDua LipaBonoboDropkick MurphysFatima YamahaGavin JamesGrizzly BearRag’n’Bone ManSpinvisStormzyFEEL MY BICEPBROCKHAMPTONDavid AugustFloating PointsHo99o9Joost KleinJordan RakeiLauvLittle SimzProtomartyrRhyeSUICIDEBOYS en Zeal & Ardor op het festival te vinden zullen zijn. Meer informatie over Lowlands 2018 vind je via deze link.

FortaRock kondigt nieuwe namen aan

Nog maar een paar maanden slapen tot het eindelijk weer FortaRock is! Het heeft langer geduurd dan normaal, maar inmiddels is het duidelijk dat FortaRock met een flinke knal terug is gekomen. Ook ditmaal zijn er weer een handjevol harde namen aan de line-up toegevoegd en deze luiden als volgt: Arch EnemyWATAINDOOL en MANTAR. Heb je nog geen ticket, maar wil je er nu wel een? Dan kun je dat alles via deze link regelen.

Northcote maakt line-up bekend

Op 28 april is het alweer tijd om hard, harder en hardst te gaan tijdens Northcote. Nu kun je ook alvast gaan beslissen voor welke bands je je energie wilt besparen, want de volledige line-up is bekend gemaakt! Deze bestaat uit de volgende bands: No WarningCold World, AYS, HAWSER, xVICIOUSx, SlopeDEATHTRAPPeace of Mind, Higher PowerRitesHometown Crew en CLCKWS. Klinkt dit nou als muziek in je oren? Dan kun je hier verdere informatie vinden.

Limp Bizkit naar 013

Een tijdje geleden werd aangekondigd dat Limp Bizkit naar Nederland zou komen. Om precies te zijn: op 26 juni zal de band in AFAS Live staan. Is Amsterdam toch iets te ver weg of wil je de band in een intiemere setting zien? Dan heb je geluk, want op 5 juni zal de band in 013 te zien zijn. Tickets hiervoor kosten €52,40 en kun je via deze link vinden.

Eerste voorprogramma Bullet for My Valentine bekend

In juni zal Bullet for My Valentine tweemaal in Nederland staan. Hiervoor zijn natuurlijk goede openers nodig en de eerste hiervan is inmiddels gevonden. Je kent de band misschien wel, of je hebt ze misschien laatst zelf nog live gezien: het gaat hier om niemand minder dan Asking Alexandria. Voor tickets en meer informatie klik je hier voor Melkweg en hier voor TivoliVredenburg.

Aftershow Dropkick Murphys bekend

Volgende week zal het een feestje worden in de AFAS Live, want Dropkick Murphys zal dan neerstrijken! Op 10 februari zal de eerste show plaatsvinden en wie de aftershow zal verzorgen is nu ook bekend. Drunken Dolly zal de avond goed afsluiten, dus als je daar nog even langs kan, is dat zeker een aanrader! Voor meer informatie klik je hier. Op 18 februari zal This Means War! de aftershow verzorgen, dus dat voorspelt ook veel goeds! Wil je meer informatie daarover, dan kun je het hier vinden.

Palisades zegt Escape the Fate tour af

Volgende week zal Escape the Fate in Melkweg te vinden zijn, maar helaas zal er een voorprogramma missen. Palisades heeft de hele tour namelijk af moeten zeggen omdat meerdere bandleden ziek zijn geworden. Melkweg geeft zelf aan dat er waarschijnlijk geen vervanging komt, maar mocht dit alsnog het geval zijn, krijg je het vanzelf te horen. Overige informatie over de show kun je via deze link vinden.

 

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie