Halsey, You Me at Six, Eminem en meer aangekondigd voor Reading/Leeds Festival 2017

In het begin van deze week kwam Pukkelpop met de eerste acts die deze zomer op het festival staan. Het Britse Reading/Leeds Festival duo sluit de werkweek af met een ongeveer even grote aankondiging van nieuwe artiesten.

Onder andere Muse, Kasabian, Bastille en Architects waren al bevestigd voor deze festivals die van 25 tot 27 augustus plaatsvinden. Bij de aankondiging van vandaag is onder andere Eminem aangekondigd als laatste headliner, maar er zijn nog heel veel meer aangekondigd: Angel, Avelino, Bear’s Den, Becky Hill, Billy Talent, Black Lips, Blossoms, Cabbage, Cadet, CamelPhat, Charli XCX, Chris Lorenzo, Claptone, Counterfeit, Dave, Dillon Francis, EdenEverything Everything, Fickle Friends, Flatbush Zombies, Frank Carter & the Rattlesnakes, Geovarn, Giggs, Grouplove, HAIM, Halsey, High Contrast, IDLES, Inheaven, J Hus, Jaguar Skills, James Organ, Katy B (DJ Set), King Nun, Klose One, Lethal Bizzle, Louis Berry, Majestic, Mallory Knox, Marmozets, Marshmello, Mic Righteous, Migos, Milky Chance, MIST, Moose Blood, MoStack, Mullally, Noisia, Oh Wonder, Phantogram, Picture This, Prose, Puppy, Ray BLK, Rejjie Snow, Rex Orange County, Sam Divine, Shame, Shy FX, Star.One, Sundara Karma, The Amazons, The Heatwave, The Hunna, The Manor, The Pretty Reckless, The Sherlocks, TOKiMONSTA, Tom Grennan, Tom Misch, Toothless, Yonaka, You Me At Six en Young T & Bugsey.

Ben je inmiddels weer vergeten wat er al eerder was aangekondigd, dan kun je dat hier terugvinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten