Laatste aangekondigde concerten van 2017

December is een tijd van terugkijken, maar ook vooruitkijken. Het is ook een maand van rust, want er worden meestal niet zoveel nieuwe concerten en muziek aangekondigd. Toch wil je natuurlijk op de hoogte blijven van alle aangekondigde shows, dus als je nog een kerstcadeau te goed hebt of gewoon wilt weten waar je geld in 2018 aan op zal gaan, kun je hieronder een overzicht vinden!

Zeven nieuwe namen voor Jera On Air

Ben je nog niet helemaal overtuigd door onze lovende reviews van Jera On Air en de al goed gevulde poster? Nou, misschien kunnen de nieuwste zeven namen je overhalen! Deze bestaan namelijk uit Sick of It AllNeck DeepBury TomorrowBoston ManorBeing As an OceanTouche Amore en Adhesive. Hiermee is de poster nog steeds lang niet compleet, maar we weten al wel zeker dat er iets voor zo’n beetje iedereen te vinden gaat zijn in Ysselsteyn. Voor meer informatie (en tickets, ook belangrijk) kun je naar deze link gaan.

Paaspop vult poster verder aan

Niet alleen Jera On Air heeft zijn line-up flink uitgebreid, ook Paaspop heeft spiksplinternieuwe namen op de poster! Nu ben je natuurlijk benieuwd wie dit kunnen zijn, dus dat zal ik je even snel vertellen. Iggy PopArcane RootsBlizeyCraig HillDe Gestampte MeisjesFrequencerzFritz KalkbrennerGevleugelde VriendenHats off to Led ZeppelinJoostMY BABYOtto OrgelPopgunnPuinhoop KollektivTeam Rush HourTony BanksTuskyVelvet VolumeVipers en Wulf zullen op Paaspop te vinden zijn. Voor tickets en meer informatie kun je hier kijken. Kijk wel snel, want nu kun je nog tickets voor early bird prijzen krijgen!

FortaRock maakt nieuwe namen bekend

FortaRock is ook in de feeststemming, wat ook helemaal begrijpelijk is. Niet alleen is het de maand van de feestdagen, het mag ook nog steeds wel gevierd worden dat het festival in 2018 weer helemaal terug is! Om de voorpret nog een beetje groter te maken, zijn er weer een aantal namen bij de line-up gekomen. Deze zijn OpethBaroness en Death Alley. Wil je weten wie er allemaal nog meer waren aangekondigd en hoe je hierbij kunt zijn? Dan verwijs ik je graag door naar deze prachtige link.

Pinkpop kondigt Nothing But Thieves aan

Ieder jaar zoekt Pinkpop weer naar de Gouden Tip. Wie mag er nou echt niet ontbreken op het festival? Het zal waarschijnlijk geen verrassing meer zijn (niet alleen omdat het al in de titel van dit stukje staat), maar dit jaar is de Gouden Tip Nothing But Thieves geweest en zullen de heren op Pinkpop komen spelen. Mocht je de band nog niet eerder hebben gezien, dan is dit dus een goede kans om dit recht te zetten! Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Dynamo Metalfest maakt poster bijna compleet

Heb je nog niet genoeg metal in je leven? Lijkt me moeilijk, met Spotify en alle metalshows en -festivals tegenwoordig. Een van deze metalfestivals is natuurlijk Dynamo Metalfest en de line-up hiervan is nu bijna compleet. De meest recente toevoegingen zijn GhostOverkill en Ministry. Nu is het alleen nog wachten op de opener van het festival! Voor meer informatie en tickets kun je hier terecht.

Submit Fest maakt eerste namen bekend

Afgelopen oktober had Submit Fest zijn eerste editie, die een flink succes was. Dat vraagt natuurlijk om een tweede editie en die komt in, jawel, mei! Oh, had je oktober verwacht? Nou, dan ben je nu extra blij, want je hoeft minder lang te wachten. Op 26 mei zal dit festival weer neerstrijken in de Rotterdamse Baroeg en de eerste drie namen zijn inmiddels bekend gemaakt. De headliner zal ons eigen The Charm the Fury worden en ook Ghost Iris en Kadinja zullen van de partij zijn. Tickets kosten €19,- en kun je via deze link halen.

Epica maakt affiche 1000ste show compleet

Wist je al dat Epica al bijna toe is aan zijn 1000ste show? Waarschijnlijk al wel, aangezien het overal groots wordt aangehaald als iemand het over deze show heeft, maar details. Er komen hier natuurlijk flink wat andere bands bij langs om het goed te vieren en de laatste drie zijn nu ook aangekondigd. Lacuna CoilMaYaN en NIGHTMARE zullen op 14 april ook aanschuiven bij 013. Er zijn nog tickets te koop, voor het geval je er nog geen hebt. Je kunt het allemaal via deze link vinden.

Voorprogramma Asking Alexandria en Black Veil Brides bekend

Kijk, veel beter kunnen we het pakket van Asking Alexandria en Black Veil Brides niet maken… Maar we kunnen het wel proberen! Daarom is nu het Duitse To the Rats and Wolves als voorprogramma aan deze avond toegevoegd. Ook voor deze show zijn nog tickets te koop, maar wees snel: de show is al bijna! Hoe bijna? Dat kun je hier opzoeken. Ik ga toch niet alles voor je doen?

Of Mice & Men naar Melkweg

Heb je Of Mice & Men laatst moeten missen in de AFAS Live? De heren waren daar als opener van Five Finger Death Punch en In Flames, dus dan heb je nogal wat gemist. Als je toch nog een beetje wilt meemaken hoe dit was, of als je gewoon Of Mice & Men weer wilt zien, kun je op 6 april in de Melkweg terecht, want natuurlijk kan de band niet lang zonder zijn Hollandse fans! Tickets kosten €24,40 exclusief servicekosten en kun je hier halen.

Bullet for My Valentine naar Melkweg en TivoliVredenburg

Bullet for My Valentine zal over niet al te lange tijd met een nieuw album komen en je weet wat dat betekent! Juist, een nieuwe tour. Bij de aankomende tour zal de band niet één, maar twee keer in ons landje staan, dus ga je nek maar alvast trainen. Op 4 juni komt de band naar TivoliVredenburg en op 12 juni zal de Melkweg worden afgebroken. Gelukkig heb je dus genoeg tijd om tussendoor bij te komen van die intense moshpits. Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend. Tickets voor TivoliVredenburg kosten €36,50 en tickets voor Melkweg kosten €36,90 exclusief lidmaatschap. Voor tickets en informatie klik je op de naam van de zaal.

Stone Sour naar TivoliVredenburg

Plan je liever iets verder vooruit? Dat kan ik begrijpen, want de zomer is al wel leuk, maar kan nog veel leuker gemaakt worden. Pak je agenda dan en sla hem open op 2 juli, want dan zal Stone Sour naar TivoliVredenburg komen! Het zal een iets intiemere show worden dan de afgelopen keer, maar dat is ook wel een keertje leuk, toch? Tickets kosten €44,-  en kun je via deze link halen.

IAMX naar De Helling

In februari zal IAMX met een nieuw album komen. Weet je wat er ook in februari zal komen? IAMX zelf, naar De Helling! Je weet dat je hier bij wilt zijn, voor de muziek, de show en gewoon om mensen te kijken, er zijn genoeg redenen. Voor €24,- heb je al een ticket, wat eigenlijk geen geld is. Nou ja, het is natuurlijk wel geld, ik wil gewoon zeggen dat het een leuke ervaring is. Je kunt hier terecht voor de tickets en meer informatie.

Ensiferum naar Doornroosje en Iduna

De leden van Ensiferum zijn niet al te lang geleden nog in het land geweest, maar ze komen binnenkort gewoon weer terug! Op 29 april zal de band, samen met Ex Deo, in het Drachtense Iduna te vinden zijn. Een paar weken later, 13 mei om precies te zijn, is het Nijmeegse Doornroosje aan de beurt, ook al met Ex Deo erbij. Wie wil dat nou niet? Tickets voor Iduna kosten €24,- en bij Doornroosje heb je een ticket voor €27,50. Meer informatie vind je als je op de links in de vorige zin klikt.

Powerwolf, Amaranthe en Kissing Dynamite naar Effenaar

Meestal worden shows een paar maanden van tevoren aangekondigd. Sommigen hebben daarentegen een langere voorbereiding nodig, bijvoorbeeld omdat je je stem goed moet trainen, je flink moet inlezen of een goede outfit moet kunnen bedenken. Zo’n show is PowerwolfAmaranthe en Kissing Dynamite nou, en je mag zelf uitzoeken welke van de vorige redenen nou op deze show kunnen slaan. De bands staan op 11 november in Effenaar, dus dat is nog wel even wachten. Gelukkig kun je al via deze link een kaartje halen als je hier €28,- voor over hebt!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie