Festivalnieuws uit Nederland en Engeland, In This Moment en 5 Seconds of Summer zijn terug en meer concertnieuws

Het is misschien moeilijk om nog ander nieuws te vinden dan de Pinkpop line-up, want daar is de afgelopen dagen heel veel over te doen geweest. Wat er precies op die line-up staat kun je hier vinden. Hieronder is het tijd voor de overige aankondigingen om in het zonnetje gezet te worden en daar gaan we nu mee beginnen!

Nieuwe namen Reading & Leeds Festival

Het lijkt als de dag van gisteren dat we de eerste namen voor Reading & Leeds Festival te horen kregen en er zijn al meteen nieuwe aangekondigd! De poster is uitgebreid met de volgende namen: Travis ScottThe KooksPendulumThe VaccinesSlaves (UK), Don BrocoWilkinsonKate NashDeaf HavanaFickle FriendsMilk TeethShameAlan WalkerBad SoundsBilly TalentCharlie SlothDanny HowardElderbrookEli BrownFred V & Grafix (live), HMLTDI the MightyKDAKölschKrept X KonanLa DisputeLewis Capaldi, Lisa MercedezNFPendulumScarlxrdSea GirlsShadow ChildSonny FoderaStray from the PathSWMRSThe Front BottomsThe Glorious SonsThe HorrorsThe Night CaféThe RegrettesTQDTropy Eyes en Welshly Arms. Voor alle informatie over het festival klik je, zoals gewoonlijk, hier. Daar kun je ook meteen vinden welke act op welk podium staat, zodat je al een beetje kunt gaan plannen!

Paaspop breidt poster uit

Ook Paaspop heeft weer een lading namen aangekondigd. Je zou bijna denken dat het niet voller kan op die poster, maar er blijkt toch nog genoeg plek te zijn! De nieuwste namen voor Paaspop zijn als volgt: The WombatsDa TweekazFeed MeThe Boy Next DoorBZBDe LiktEUTJosylvioNaazBizkit ParkCHIMPThe HazzahLOCKARNK Stagediven – five years afterSt. Jimmy’sStuk TV & FriendsCharlie and the LesbiansChristof van der VenThe HazzahKorfbalMaurice van Hoek en Mitch Rivers. Als je nog een ticket moet halen voor dit festival, dan moet je snel op deze link klikken, want ze gaan hard!

Slam Dunk Festival maakt nieuwe namen bekend

Slam Dunk Festival kan natuurlijk niet achterblijven, aangezien het over drie maanden alweer tijd is voor dit rondreizende festival. Ditmaal zijn er maar een handvol namen bekend gemaakt, maar iets is beter dan niets, toch? De nieuwe toevoegingen voor Slam Dunk Festival staan bekend onder de volgende namen: The AuditionReel Big FishGoldfinger en ROAM. Er wordt meteen beloofd dat er snel weer meer komt, maar voor nu kun je alle aangekondigde bands hier vinden.

In This Moment voor twee shows naar Nederland

Het is al zo’n drie jaar geleden dat In This Moment voor het laatst in Nederland is geweest. In de tussentijd is er een nieuw album uitgebracht en is er veel buiten Europa getourd, maar nu komt de band eindelijk weer terug naar Nederland voor maar liefst twee shows! Op 18 juni staat In This Moment in het Tilburgse 013 en een dag later, op 19 juni, staat dit circus in de Melkweg. Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend, maar na diepgaand onderzoek denk ik dat het bands met een eigen verhaal en concept zullen zijn, dus je kunt alvast een lijstje van kanshebbers opstellen. Tickets voor beide shows gaan op maandag 26 februari om 10 uur ’s ochtends in de voorverkoop. Voor een kaartje bij 013 tel je €20,10 neer en ga je naar deze link, een Melkweg ticket kost €19,85 exclusief lidmaatschap en kun je hier vinden.

5 Seconds of Summer naar Nederland

Het is een flinke tijd stil geweest rondom 5 Seconds of Summer, maar de band is nu ineens heel hard teruggekomen! Zo hard, dat er zelfs meteen een show voor volgende maand is aangekondigd. Op 26 maart zullen de heren in de Melkweg zijn voor waarschijnlijk de meest intieme show ooit in Nederland. Tickets kosten €39,75 exclusief lidmaatschap en gaan 2 maart om 10 uur ’s ochtends in de voorverkoop. Je kunt maar 2 tickets per account kopen, dus let hierop als je met een groep wilt gaan. Je kunt alle overige informatie via deze link vinden.

Flogging Molly naar 013

Het lijkt als de dag van gisteren dat Flogging Molly nog in Nederland was… Okay, ja, dat grapje begint oud te worden, ik weet het. Gelukkig wordt de muziek van Flogging Molly dat niet, want de band zal dit jaar nog een keer in Nederland staan, ditmaal als headliner! Op 22 augustus zal de band in 013 te zien zijn, dus je hebt nog genoeg tijd om nieuwe danspasjes in te studeren. Tickets hiervoor kosten €39,40 en gaan 24 februari om 10 uur ’s ochtends in de voorverkoop. Wil je alvast klaar gaan zitten? Dan kan dat hier.

Turnover naar Sugarfactory

Heb je eind mei nog niets te doen, maar heb je wel een opwarming nodig voor het festivalseizoen hard losbarst? Dan zit je op 29 mei gebakken in Amsterdam, want Turnover zal dan in de Sugarfactory staan. Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend, maar wat we al wel weten, is dat tickets €17,05 zullen kosten. Je kunt ze via deze link halen!

Tweede voorprogramma Bullet for My Valentine (Melkweg) bekend

In juni zal Bullet for My Valentine twee keer in Nederland staan. Het eerste voorprogramma is al een tijdje bekend: dat zijn de heren van Asking Alexandria. Voor de Melkweg show, op 12 juni, is het tweede voorprogramma nu ook bekend. Deze zal worden verzorgd door Ded. Het is nog niet bekend of Ded er ook bij zal zijn op 4 juni, in TivoliVredenburg. Voor de tickets van de Melkweg show kun je hier terecht, voor TivoliVredenburg klik je hier.

Voorprogramma Waterparks bekend

Over minder dan een maand zal Waterparks in Nederland zijn voor een headline show, maar de voorprogramma’s waren nog niet bekend. Inmiddels weten we dat Dead! mee wordt genomen om het publiek goed op te warmen en dat moet wel goed lukken met de muziek van deze Britten. Het is nog niet bekend of er ook in Europa een tweede voorprogramma zal komen (in de UK tourt Patent Pending ook mee), maar dat horen we ongetwijfeld snel. Voor tickets en meer informatie kun je hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie